Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
bardzo ważna osoba
27-10-2014 18:04

Co w tym fajnego, to nie wiem. Chyba muszę sam obejrzeć, skoro to taki "hit".
icon_green
Awatar
przyjaciel strony
27-10-2014 18:52

Ostatni odcinek był" trochę inny" - nie wszystko szło jak po maśle z montowaniem kamer i śledzeniem podejrzanych - ogólnie lekki powiew świeżości w scenariuszu
Awatar
ważna osoba
29-10-2014 18:51

Program "Zdrady" od kilku tygodni notuje ciągły wzrost oglądalności, można powiedzieć magiczna bariera 2 milionów została przekroczona... Kolejna edycja jest już chyba pewna. icon_smile
Awatar
ważna osoba
29-10-2014 20:46

Mogliby dać popołudniu Policjantów i policjantki na 1pol bo dość fajny program. Widać że ludzie coraz częściej wybierają wyspecjalizowane paradokumenty. Świadczy o tym oglądalność Szpitala ale też Pielęgniarek czy nawet Zdrad. Seriale ogólne pod różnymi nazwami jak Dlaczego ja? i Trudne sprawy radzą sobie coraz gorzej bo mam wrażenie że wszystko co mogło być w tych programach zostało już pokazane.
Awatar
bardzo ważna osoba
29-10-2014 20:55

Mogłoby wejść zamiast Malanowskiego i partnerów, ale Policjantki i policjanci trwają dłużej i byłby problem.
icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-11-2014 22:24

Tako Media poszukuje stałej obsady do nowego serialu detektywistycznego. Mam nadzieję, że to dla Polsatu na wiosnę na 17.00.
wkręcam się
12-11-2014 15:50

Ja nie oglądam seriali paradokumentalnych. Dla mnie każdy taki program to dziura w ramówce tv każdej stacji icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
12-11-2014 21:28

MN napisał(a):

Tako Media poszukuje stałej obsady do nowego serialu detektywistycznego. Mam nadzieję, że to dla Polsatu na wiosnę na 17.00.

Oby. Z malanowskim stworzyli by dobre pasmo. I co najważniejsze nareszcie Dlaczego Ja wypadło by z ramówki.
Udostępnij ten temat