Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
ekipa moderatorska
24-11-2014 17:13

Na 100% to będzie to. Wszystko od nich biorą to i ten format wezmą. Na pewno będzie to dużo ciekawsze niż Dlaczego Ja.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-11-2014 18:04

Z kolei ten serial detektywistyczny to może być:

"The Trovatos: A Family of Detectives". Są to odcinki po 45 minut, napisanych jest 190 odcinków. To też format Filmpoola dla RTL.

"Private Investigators in Action". To są z kolei odcinki 30 lub 60 minut. Są scenariusze na 295 odcinków. Również jest to Filmpool dla RTL.

Szczegóły są w tej prezentacji poniżej. Od strony 31 jest dział "constructed reality", dużo znanych nam seriali tam się znajduje icon_wink, a na 37 stronie są właśnie te dwa formaty detektywistyczne.

http://read.uberf.../281293/34
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-11-2014 01:08

"Pielęgniarki" będą kontynuowane. Oficjalnie można to ogłosić icon_smile.

Nowy sezon PIELĘGNIARKI !!!
_ 1 grudnia Zapraszamy !!!__ CASTNG Warszawa !!!!!!
zdjęcia w Warszawie 15-20 grudnia

Wiele ról _ PIELĘGNIARKI
Dla osób które jeszcze nie były .
Role aktorskie !!!
Jeżeli chcesz się sprawdzić przed kamerą i spróbować swoich sił jako aktor/aktorka APLIKUJ !!!
Poszukujemy doświadczonych osób do ról i epizodów z tekstem
do seriali Pielęgniarki

DZIEWCZYNA 15 lat
DZIEWCZYNA 17 lat
CHŁOPAK 16 lat
CHŁOPAK 17 lat
KOBIETA 23/24/33 lata
KOBIETA 40 lat
PAN 23-27 lat
PAN 32 lata
PAN 35-40 lat
PAN 40- 42 lata
Casting w Warszawie 1 grudnia w poniedziałek
Nie zwracamy kosztów podróżny na casting .
(NA CASTINGU BĘDZIE OBECNY REĹťYSER OBSADY !!!)
Awatar
bardzo ważna osoba
26-11-2014 12:26

No dobrze bo to fajny dość serial co pokazują wyniki oglądalności.

Mnie jeszcze zastanawia czemu ostatni odcinek Chłopaków do wzięcia w IPLI jest w pakiecie IPLA FILMY I SERIALE
Awatar
ekipa moderatorska
26-11-2014 17:27

Jeśli dobrze pójdzie to wiosną wylecą z ramówką 2 z 3 seriali: Dlaczego Ja, trudne Sprawy i Dzień który zmienił moje życie. A w ich miejsce pojawi się serial detektywistyczny i serial z akcją na Wyspach Kanaryjskich. Zmiany jak najbardziej na plus. Bo poza Pielęgniarkami, paradokumenty Polsatu się wypaliły i przegrywają z pozycjami TVNu.
Awatar
stały bywalec
26-11-2014 17:31

Nie wypadną : Dlaczego Ja, trudne Sprawy i Dzień który zmienił moje życie bo się to nie opłaci , jak ma coś wypaść to jeden , bo 3 to za dużo .
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-11-2014 18:41

Raczej wypadną dwa, no chyba, że znowu rozszerzą pasmo np. od 11:45. Bo już tam jakieś porządki pod koniec grudnia wprowadzają, wyrzucając powtórkę "Pierwszej miłości".
Awatar
bardzo ważna osoba
26-11-2014 18:47

Oby zostawili Dzień, który zmienił moje życie.
icon_smile
Udostępnij ten temat