Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-12-2014 15:06

Tako Media ma problem z "Dniem, który zmienił moje życie", bo zgodnie z formatem, jest 130 odcinków godzinnych. Tyle było we francuskiej telewizji jako "Le Jour o' tout a basculé".

Czyli mają jeszcze scenariusze na 30 odcinków. Jedna seria więc może jeszcze być, ale i tak będą musieli dopisać coś swojego na minimum 10 odcinków, żeby seria miała chociaż 40.

Co ciekawe, "Dzień, który zmienił moje życie", nie jest już we Francji produkowany, a zamiast niego pojawił się jego spin-off" - serial sądowy. Muzyczka w czołówce pozostała ta sama, tytuł ten sam, tylko dodano do niego l'audience - "Le jour o' tout a basculé - l'audience".

Ciekawe, czy u nas też to się zmieni w sąd icon_wink?

Wersja sądowa

Wersja wcześniejsza
Awatar
bardzo ważna osoba
19-12-2014 15:55

Oby nie!
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-12-2014 19:38

Ewentualnie mogą te scenariusze z wersji sądowej przerabiać na normalny odcinek. Tylko nie wiadomo, czy format na to pozwala. Gorzej, jak przez takie sprawy "Dzień, który zmienił moje życie" spadnie z ramówki, bo to najlepszy obecnie paradokument Tako Media.
Awatar
ekipa moderatorska
19-12-2014 20:14

Wychodzi na to, że dwa z trójki: Dlaczego ja, Trudne Sprawy i Dzień, który zmienił może życie wypadną, aby zrobić miejsce dla dwóch nowych. A jeśli dodatkowo zacznie brakować scenariuszy, to może wylecieć Dzień...
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
19-12-2014 20:35

Wiadomo coś w sprawie nowego serialu detektywistycznego?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-12-2014 21:09

Konkretów nie ma, ale jako, że szukali kobiet i mężczyzn do głównych ról, to pasują tylko te dwa formaty Filmpoola, które wymieniałem na poprzedniej stronie.
Awatar
ekipa moderatorska
16-01-2015 17:46

Widzę, że Tako Media do 13 lutego poszukuje aktorów do serialu kręconego na Wyspach Kanaryjskich. A to sugeruje, że jeśli zdążą na wiosenną ramówkę to na kwiecień. Albo już na jesień.

https://www.faceb...pe=regular
Awatar
bardzo ważna osoba
16-01-2015 18:04

Czyli powrót Pamiętników z wakacji?
Udostępnij ten temat