Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-01-2015 18:07

Nie. To jest ten nowy serial, o którym już pisaliśmy parę razy.
Awatar
bardzo ważna osoba
16-01-2015 18:10

Szkoda.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-01-2015 19:18

Wszystkie seriale paradokumentalne Polsatu będą kontynuowane. Są już materiały prasowe dotyczące wiosennych serii "Dlaczego ja?", "Trudnych spraw" i "Dnia, który zmienił moje życie", zdjęcia z nowych odcinków. "Malanowski i partnerzy" też wracają. Także te nowe seriale to chyba nie na wiosnę lub nie dla Polsatu.

Chyba, że będą jakieś zmiany godzin emisji, bo tego nie ma jeszcze podanego, ale nowe odcinki będą, bo są już w całości lub części nagrane.
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
29-01-2015 19:21

Wiadomo od kiedy wracają?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-01-2015 19:33

Na razie wiadomo tylko, że wiosną 2015 - tak to jest wpisane icon_smile.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-02-2015 21:09

Będzie nowy serial paradokumentalny pt. "Słoiki". Niestety, nie mogę wiele napisać. Nie wiadomo, na którym kanale Polsatu, nie wiadomo kiedy. W skrócie - serial o ludziach, którzy przyjechali do Warszawy. To te tytułowe "Słoiki". W każdym odcinku inna historia. Może niebawem będę mógł powiedzieć coś więcej. Na razie zamieszczam opisy paru odcinków i logo.

odc. 03 ROZŁÄ„KA Leszek Markiewicz, z powodu braku pracy musiał opuścić swoją rodzinę i podjąć pracę u jednego z warszawskich deweloperów. Szokiem dla mężczyzny jest jego zwolnienie i brak wypłaty za wykonana pracę. Leszek nie wie, jak wytłumaczyć żonie, że przestał zarabiać. Za wszelką cenę stara się znaleźć nowe zajęcie. Z pomocą przychodzi przebiegła kobieta, która będzie powodem dodatkowych kłopotów w życiu bohatera.

odc. 6. UROJONA KARIERA 28-letni Maciej od kilku lat mieszka w Warszawie. Tu skończył studia ekonomiczne z nadzieją na dobrze płatna pracę. Niestety chłopak ledwo wiąże koniec z końcem. Tymczasem rodzice chłopaka są przekonani o jego zawodowym sukcesie i życiowym awansie. Kiedy zapowiadają się z nieoczekiwana wizytę, chłopak musi zrobić wszystko, aby ich nie zawieść. Odgrywa przed rodzicami teatr, który wkrótce doprowadza do rodzinnej tragedii.

odc. 11 MODELKA Ania Lenowska marzy o karierze modelki. Okazuje się, że mimo urody i bardzo dobrych warunków dziewczyna nie może znaleźć dobrze płatnej pracy. Kiedy brakuje jej pieniędzy na mieszkanie zgadza się wziąć udział w tajemniczej sesji, która komplikuje życie całej rodzinie osiemnastolatki.
MN dodał/a następującą grafikę:
logo_sloiki.jpg
Awatar
bardzo ważna osoba
03-02-2015 21:26

Przypomina mi to Wawę Non Stop TVN-u, która się nie przyjęła.
Awatar
przyjaciel strony
03-02-2015 22:29

Wydawało się że słoiki to te przyjezdne świeżaki, a opis odc.6 temu przeczy...
Ale wiocha...
Udostępnij ten temat