Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
bardzo ważna osoba
03-02-2015 22:37

"Słoiki" to chyba ogólnie ludzie, którzy nie pochodzą z Warszawy, a do niej przyjechali i chyba nie jakiegoś ograniczenia czasowego. Bohater mieszka od kilku lat, ale nie całe życie, więc określenie "słoik" raczej do niego pasuje.
Awatar
przyjaciel strony
03-02-2015 22:42

Kim są słoiki? To ludzie, którzy do stolicy przyjechali i tu zostali, ale nadal przywożą z domu jedzenie - najczęściej w słoikach
Awatar
bardzo ważna osoba
03-02-2015 22:48

Przez lata to określenie trochę ewoluowało i na byle przyjezdnych tak się mówi.
Awatar
ekipa moderatorska
03-02-2015 23:06

Kto będzie produkował Słoiki? Znowu Tako Media? Czy jakaś odmiana?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-02-2015 00:45

Chyba Tako Media. Twarze jakieś znane z innych paradokumentów. Zobaczcie sami. Nie oglądam jakoś namiętnie, a ze dwie osoby to poznałem, zwłaszcza tego pana, co grał faceta prześladowanego przez własną żonę w "Dniu, który zmienił moje życie" icon_wink.

Foto: Polsat.
MN dodał/a następującą grafiki:
img_1674.jpg img_1426.jpg img_1141.jpg img_0524.jpg img_0509.jpg img_0089.jpg 01122014_przyjezdni_modelki-5196.jpg zdjeciezsloika.jpg
Awatar
ekipa moderatorska
04-02-2015 08:38

Pewnie będzie na TV4 o 18:00 zamiast Na Patrolu, który z trójki paradokumentów na TV4 radzi sobie najsłabiej. A Słoiki wyglądają mi na półgodzinny serial.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-02-2015 18:38

Polsat jakoś nie chce na razie nic zdradzić. Także nie wiem po co to umieszczali w serwisie prasowym. Ale to właściwie nie pasuje na główną antenę, chyba że na czwartki na 22:00 w tę dziurę po serialach. Tylko, że to nie będzie serial cotygodniowy, bo już w opisach jest odcinek 16, czyli jest więcej niż 13. To musi więc być serial codzienny.

Jako, że wszystkie seriale codzienne Polsatu wracają z nowymi odcinkami, to zostaje właśnie tylko Czwórka, bo wątpię, żeby to był serial dla Polsat Cafe czy Szóstki.
Awatar
ekipa moderatorska
04-02-2015 19:17

Emil napisał(a):

Przez lata to określenie trochę ewoluowało i na byle przyjezdnych tak się mówi.

rotaplus napisał Ci prawdziwa definicje słoika.
Ĺťenujący program,myślałem ze nic glupszego w tv nie pokaza. A jednak myliłem się.... shock
Udostępnij ten temat