Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu
Według ramówki i cennika reklam w soboty miały być premierowe odcinki paradokumentów. Widocznie to zmienili, ale już zapomnieli usunąć dopisek premiera.
W dzisiejszym odcinku Dnia, który zmienił moje życie sparodiowano telewizję TVS. Nazwano ją tam "Telewizja Regionalna Śląsk - TRS". Nawet logi było podobne
Wraz z końcem kwietnia zakończą się sezony Trudnych Spraw, Dlaczego Ja i Malanowskiego. A więc zamówili tylko 40 odcinków każdego z nich. Mam nadzieję, że dwa pierwsze seriale nie wrócą już jesienią.
Chyba niedługo się skończy era paradokumentów. Kiedyś były popularne bo w zasadzie były dwa: Dlaczego ja? i Trudne sprawy a teraz mamy je dosłownie od rana do nocy. Pomysły też już chyba się kończą. Może kiedyś nastanie ponownie era teleturniejów.
Po prostu powtórki robią wyniki zbliżone do premier. Zresztą kiedyś wspominano o tym w raporcie CP, że te produkcje tak samo dobrze radzą sobie w okresie premierowym, jak i powtórkowym.
Chyba niedługo się skończy era paradokumentów. Kiedyś były popularne bo w zasadzie były dwa: Dlaczego ja? i Trudne sprawy a teraz mamy je dosłownie od rana do nocy. Pomysły też już chyba się kończą. Może kiedyś nastanie ponownie era teleturniejów.
Precz z paradokumentami. Zdecydowanie niech wracają teleturnieje. Nie żebym był jakimś specjalnym fanem teleturniejów ale lepsze już one niż te paraniewiadomoco