Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
stały bywalec
07-03-2015 22:58

Magia polsatu nie premiere a i tak pisze premiera !!!!!!
Awatar
ekipa moderatorska
08-03-2015 11:35

Według ramówki i cennika reklam w soboty miały być premierowe odcinki paradokumentów. Widocznie to zmienili, ale już zapomnieli usunąć dopisek premiera.
Awatar
bardzo ważna osoba
19-03-2015 15:15

W dzisiejszym odcinku Dnia, który zmienił moje życie sparodiowano telewizję TVS. Nazwano ją tam "Telewizja Regionalna Śląsk - TRS". Nawet logi było podobne icon_biggrinicon_lol
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-03-2015 15:24

Aż musiałem to zobaczyć w IPLI icon_lol. Pomysły to mają, nie powiem icon_lol.
Awatar
ekipa moderatorska
20-03-2015 17:28

Wraz z końcem kwietnia zakończą się sezony Trudnych Spraw, Dlaczego Ja i Malanowskiego. A więc zamówili tylko 40 odcinków każdego z nich. Mam nadzieję, że dwa pierwsze seriale nie wrócą już jesienią.
Awatar
ważna osoba
20-03-2015 19:29

Chyba niedługo się skończy era paradokumentów. Kiedyś były popularne bo w zasadzie były dwa: Dlaczego ja? i Trudne sprawy a teraz mamy je dosłownie od rana do nocy. Pomysły też już chyba się kończą. Może kiedyś nastanie ponownie era teleturniejów.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-03-2015 19:35

Po prostu powtórki robią wyniki zbliżone do premier. Zresztą kiedyś wspominano o tym w raporcie CP, że te produkcje tak samo dobrze radzą sobie w okresie premierowym, jak i powtórkowym.
Awatar
piszę coraz więcej
20-03-2015 20:05

lukasz20 napisał(a):

Chyba niedługo się skończy era paradokumentów. Kiedyś były popularne bo w zasadzie były dwa: Dlaczego ja? i Trudne sprawy a teraz mamy je dosłownie od rana do nocy. Pomysły też już chyba się kończą. Może kiedyś nastanie ponownie era teleturniejów.

Precz z paradokumentami. Zdecydowanie niech wracają teleturnieje. Nie żebym był jakimś specjalnym fanem teleturniejów ale lepsze już one niż te paraniewiadomoco icon_wink
Udostępnij ten temat