Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
bardzo ważna osoba
09-06-2015 02:00

[CIEKAWOSTKA] W serialu TV 4 Policjantki i policjanci wystąpiła Agnieszka Bisikirska jako Hanna Błońska, która zagrała w przeszłości Małgorzatę, żonę właściciela lokalu, w którym Teresa Ĺťukowska otworzyła księgarnio-kawiarnię "Fabryka Wrażeń", oraz bardziej kojarzoną Danę ze Świata według Kiepskich z odcinka Ciemna randka (#38).

Z produkcji chyba praktycznie nieznanych wystąpiła w Korepetycjach z... Pana Tadeusza księga XIII (nie będę rozwijał o czym jest XIII księga Pana Tadeusza mrgreen) uczennicę oraz w jakimś Obscuratio.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-06-2015 20:17

Wrocławscy "aktorzy" icon_wink. A w którym to dokładnie odcinku tych "Policjantek i policjantów"?
Awatar
bardzo ważna osoba
11-06-2015 00:20

13. bodajże icon_smile
bywam tu czasem
12-06-2015 22:33

Firma Tako Media, producent seriali paradokumentalnych takich jak: "Trudne Sprawy", "Dlaczego Ja?", "Pamiętniki z wakacji", "Detektywi w akcji", ma zaszczyt zaprosić na BEZPŁATNY CASTING do wszystkich swoich produkcji (w tym najnowszej, nagrywanej w Hiszpanii), który odbędzie się w Kędzierzynie-Koźlu!!!

Oprócz tego do jednej z naszych produkcji obecnie poszukujemy osób, które potrafią dobrze śpiewać, także jeśli posiadasz taki talent, również zgłoś się do nas!

Taka informacja się pojawiła na facebook'owym wydarzeniu od Tako Media.
Z tego co można zauważyć, chyba nie zrezygnowano z serialu podobnego do "Pamiętników z wakacji" mimo, że dalej o nim nie słychać.
Bardzo mnie ciekawi druga część ogłoszenia...
szukają osób potrafiących śpiewać, żeby pokazały swój talent.
Czyżby szykował się jakiś para talent show?
Awatar
ekipa moderatorska
12-06-2015 22:40

Ten paradokument w Hiszpanii powinien pojawić się jesienią. A więc wystarczy jak zaczną kręcić w wakacje.

Druga cześć ogłoszenia faktycznie zaskakująca.
Awatar
bardzo ważna osoba
02-07-2015 23:30

Czyli będzie kolejny sezon "Zdrad"?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-07-2015 08:55

Gdzieś czytałem, że tak. Odcinki są kręcone.
Awatar
ekipa moderatorska
20-07-2015 13:44

Według ramówki Polsat Media na sierpień.

W poniedziałek 31 sierpnia o 17:00 zadebiutuje nowy serial paradokumentalny pt. Poznaj swoje prawa. W ten sam dzień o 14:45 będzie nowy odcinek Słoików. Co sugeruje emisje od poniedziałku do piątko obu tych seriali.
Pielęgniarki, Trudne Sprawy, Malanowski pozostają bez zmian. Chociaż nie ma nowego odcinka Malanowskiego zw ten dzień, tylko powtórka. Znika Dlaczego Ja oraz Dzień, który zmienił moje życie.

Nie ma jeszcze w ramówce planowanego serialu dziejącego się w Hiszpanii. Może pojawi się w późniejszym terminie.
Udostępnij ten temat