Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-07-2015 15:51

"Słoiki" od początku były planowane jako serial codzienny, a "Dzień, który zmienił moje życie" - skończyły się oryginalne scenariusze. Czyli to, co tutaj pisaliśmy już kiedyś.

Koniec "Dlaczego ja?" - nareszcie.
Awatar
ekipa moderatorska
20-07-2015 16:07

Wymieniają dwie najsłabsze pozycje z pasma dziennego. Co na pewno poprawi wyniki, chyba, że nowy propozycje będą klapami.

Poznaj swoje prawa - wygląda na to, że będzie to serial częściowo prawniczy. A wcześniejsze sugestie były takie, że Tako Media robi serial detektywistyczny i drugi w Hiszpanii.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-07-2015 16:18

Ten detektywistyczny będzie ponoć w Czwórce, bo tam spada pewien paradokument icon_wink.
Awatar
jestem zawsze
21-07-2015 14:28

Witam wszystkich, wiadomo coś na temat o której godzinie i w którym dniu będzie pokazywany nowy serial "Skazane" w Polsacie ?
Awatar
ekipa moderatorska
21-07-2015 16:40

Nic nie wiadomo. Obstawiam, że w czwartki o 22:00. Wtedy jest wolne miejsce dla tego serialu.

P.S. zły temat.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-08-2015 20:30

Zwiastun serialu paradokumentalnego "Poznaj swoje prawa".

Awatar
ekipa moderatorska
14-08-2015 21:13

Dlaczego Ja + wypowiedzi prawników.
Awatar
bardzo ważna osoba
14-08-2015 22:02

Nina kończ waść z tymi paradokumentami, idź na zasłużoną emeryturę, wstydu oszczędź.
Udostępnij ten temat