Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
stały bywalec
19-08-2015 16:20

Słoiki 15:00 -15:50 od poniedziałku do piątku
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-08-2015 18:01

14:45, nie 15:00.
wkręcam się
21-08-2015 15:19

Chyba nie będę codziennie oglądał, bo będę mierzyć się w tym czasie z rzeczywistością "słoika". Swoją drogą przykre jest to, że seriale paradokumentalne cieszą się niemałą widownią. Nie mogę zrozumieć, jak można spędzać czas każdego dnia na oglądanie takich programów.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-08-2015 18:38

Pierwszy odcinek "Poznaj swoje prawa" jest już na IPLI. Nic, nic, nic specjalnego. W zasadzie nawet nie wiem, co tu napisać, poza tym, że lektorem jest Tomasz Knapik.
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
27-08-2015 18:47

MN Nowy paradokument całkiem niezły. Wolę oglądać to, niż ,,Dlaczego Ja?". Po co dublować ,,Trudne sprawy"?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-08-2015 19:40

Jedyne, co tam było fajne, to lokowanie Polsat News, ale bardzo, bardzo nieudolne.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-11-2015 12:24

Andrzej Muszyński, prezes ATM Grupy, powiedział w "Programie telewizyjnym" w TOK FM, że wiosną pojawią się dwa nowe seriale paradokumentalne produkowane przez jego firmę, w tym jeden będzie o "pewnym zjawisku społecznym".

Jako, że to ATM Grupa, to pewnie trafią one do Polsatu lub Czwórki. Podejrzewam, że jeden z nich może być za "Detektywów akcji", którzy nie okazali się hitem, a lepsze wyniki od nich osiągały emitowane wcześniej telenowele, a drugi być może za "Słoiki" lub "Poznaj swoje prawa".
Awatar
ekipa moderatorska
22-11-2015 14:19

Obstawiam, że będzie tak jak myślisz. Jeden do Polsatu, a drugi do TV4. Ciekawe co z tym paradokumentem od Tako Media, który miał się dziać w Hiszpanii?
Udostępnij ten temat