Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-11-2015 15:11

Widać, że Polsat powolutku odchodzi od produkcji Tako Media. Widocznie wreszcie zauważyli, że choć ta firma produkuje za grosze, to jednak może warto wydać troszkę więcej i mieć serial na poziomie i z lepszą oglądalnością.
Awatar
ekipa moderatorska
22-11-2015 15:53

Tako Media dzięki temu też powinno się wziąć w garść i robić droższe programy. Nie tylko taśmowo ciągle to samo.
Awatar
ekipa moderatorska
23-11-2015 18:47

Zrobiłem małe rozeznanie. Przesłuchałem jeszcze raz ten wywiad i ATM będzie mieć paradokument wiosną "pewnym zjawisku społecznym". A czwarty jest dopiero w przygotowaniu, więc raczej na jesień 2016.

Tako Media jeszcze na początku października robiło casting na ludzi do stałej obsady Detektywów w akcji. A to sugeruje, że serial powróci wiosną.

Więc ten ten nowy paradokument od ATM wyląduje pewnie w Polsacie. Myślę, że za Słoiki. Słoiki produkuje małe studio Outset Films. Więc jeżeli oglądalność jest słaba (a tak na 90% jest), to Polsat postawi na produkcję od sprawdzonego ATM.

Tako Media powinno za to pomyśleć o wymianie Trudnych Spraw i Poznaj swoje prawa.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-11-2015 18:59

"Słoiki" w trakcie sezonu zaczęto emitować od początku, potem przywrócono normalną emisję. Co już było bardzo dziwne.
Awatar
zwycięzca quizu
przyjaciel strony
23-11-2015 22:26

Obstawiam, że wymienią "Trudne sprawy" i "Poznaj swoje prawa" na te dwa nowe seriale paradokumentalne. icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-01-2016 15:13

Przewidzieliśmy to w innym wątku, więc to żadne zaskoczenie icon_wink. Trwają zdjęcia do nowych odcinków "Dlaczego ja?". Styczniowy powrót na 17:00 był więc proroczy icon_wink.
Awatar
ekipa moderatorska
31-01-2016 15:53

Czyli poznaj swoje prawa spadło po jednym sezonie. A serialu kręconego w Hiszpanii nadal nie ma.
Awatar
ekipa moderatorska
08-02-2016 12:20

Czy ktoś coś słyszał o kręceniu nowych odcinków Słoików? Jeśli nie to, wydaje mi się, że w to miejsce pojawi się nowy serial "Małolaty". W grudniu był do niego casting w Warszawie, a więc robi go jakaś warszawska firma. Wydaje się, że tylko Polsat będzie miał miejsce na ten serial w miejsce Słoików. Bardzo możliwe, że produkuje go ta sama firma, co Słoiki.
Udostępnij ten temat