Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super PolsatuSeriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Seriale paradokumentalne Polsatu, Polsat Cafe i Super Polsatu

Awatar
piszę coraz więcej
29-08-2013 22:31

Scenografia żywcem mi przypomina emitowany niegdyś w Polonii 1 program ''Werdykt'' i chyba na takich realiach będzie on opraty icon_green

Mianowicie, na godzinny program 3 sprawy - publiczność/sędzia decyduje czy oskarżony jest winny czy nie.
Awatar
zwycięzca quizu
przyjaciel strony
02-09-2013 14:29

Jestem świeżo po 1 odc. Czyja wina? Jedynie co mogę napisać to tragedia!!! icon_confused
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
02-09-2013 15:12

"Czyja wina " to bardzo fajny program . Można się czasami pośmiać. icon_smile
Awatar
przyjaciel strony
02-09-2013 16:49

doniu ja tarzałem się po podłodze ze śmiechu, niestety z tego, że Nina wpuściła tak tandetny program na antenę. Lubię seriale Polsatu, ale ten to kompletna tragedia, farsa i lepiej, żebyśmy o tym serialu jak najszybciej zapomnieli.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
02-09-2013 17:20

Włączyłem na chwilkę,żeby zobaczyć co to za serial... Po chwili przełączyłem. Sorry, ale mnie takie programy nie kręcą i to delikatnie mówiąc...
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-09-2013 20:31

Widziałem kawałek i muszę niestety się zgodzić - to jest "Werdykt" z Tele5 w wersji jakiejś pastiszowej icon_wink.
bardzo ważna osoba
02-09-2013 21:00

Mi się to nie podoba lipa i jeszcze raz lipa icon_smile.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
02-09-2013 21:39

Ten serial to jakaś ściema. Ściany wzięte z jakiejś chatki w lesie, kwadraty wycięte z tektury, a ten areszt tak śmiesznie wygląda, że powstrzymam się od komentarza mrgreen Ogólnie jest to jakaś nieudolna kopia Sędzi Judy, sędziów z TVN-u, czy to Werdyktu z Tele5 - ale fakt, czasem w tym serialu jest coś śmiesznego icon_smile
Udostępnij ten temat