''Świat według Kiepskich''''Świat według Kiepskich''''Świat według Kiepskich''''Świat według Kiepskich''

''Świat według Kiepskich''

Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-01-2016 19:43

W studiu ATM Grupy na Bielanach Wrocławskich ruszają zdjęcia do wiosennej serii "Świata według Kiepskich".
Awatar
piszę coraz więcej
23-01-2016 21:16

Mam nadzieję że ponownie bez Yokaśki i Waldka icon_green
Awatar
ekipa moderatorska
23-01-2016 22:28

Ja wprost przeciwnie. Bez nich poprzedni sezon stracił. Nikt nic nie wyjadał z lodówki, nie było rodzinnych objadków. Nawet temat frytkownicy nie powracał.
Awatar
bardzo ważna osoba
23-01-2016 22:36

I właśnie dobrze, że nie było Jolaśki. Waldusia też może nie być, jeżeli miałby być dalej taki jaki był.
jestem zawsze
24-01-2016 11:57

Też mam nadzieję, że bez nich. Poprzedni sezon dużo przyjemnej się oglądało icon_smile
Awatar
ważna osoba
24-01-2016 19:43

Wyniki oglądalności w ostatnim sezonie poleciały mocno w dół. Więc teraz nie wiadomo czy kolejny sezon będzie również bez udziału Pupcińskich.
jestem zawsze
25-01-2016 13:56

Bartosz Ĺťukowski chyba sam zrezygnował, więc nie będą pokazywać samej Jolanty.
Awatar
stały bywalec
25-01-2016 15:39

Nic dziwnego, że oglądalność ostatnio spadła. Najlepsze to wiadomo pierwsze lata, dopóki nie odszedł Walduś i nie wprowadzili tego Ziomeczka. Później jeszcze jak serial przejął Yoka, to na początku też było stosunkowo nieźle, bo przez parę sezonów zbytnio nie kombinowali i te scenariusze były dość przyziemne, kręciły się wokół takich codziennych spraw. Ale kiedy Yoka zaczął wymyślać, to już przestałem to oglądać. Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść.
Udostępnij ten temat