''Świat według Kiepskich''''Świat według Kiepskich''''Świat według Kiepskich''''Świat według Kiepskich''

''Świat według Kiepskich''

Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-01-2016 16:05

Czy znacie jakikolwiek inny serial, który od 17 lat jest notorycznie powtarzany, na każdym możliwym kanale, w każdym możliwym paśmie, główna antena zapycha nim każdą możliwą dziurę, a nadal przyciąga miliony widzów? Bo ja nie znam icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
25-01-2016 17:00

Ja też nie znam ale ja uwielbiam ten serial i prawie codziennie jakiś odcinek obejrzę icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-01-2016 17:25

W nowej serii gościnnie wystąpi Daniel Olbrychski.
Awatar
ekipa moderatorska
25-01-2016 18:57

MN napisał(a):

Czy znacie jakikolwiek inny serial, który od 17 lat jest notorycznie powtarzany, na każdym możliwym kanale, w każdym możliwym paśmie, główna antena zapycha nim każdą możliwą dziurę, a nadal przyciąga miliony widzów? Bo ja nie znam icon_wink.

Na całym świecie nie ma nic takiego. ŚWK to fenomem.
Awatar
bardzo ważna osoba
25-01-2016 19:12

Skąd wiadomo, że na całym świecie tak nie ma? Znacie wszystkie seriale ma świecie?
Awatar
ekipa moderatorska
25-01-2016 19:53

ŚWK jest najdłużej emitowanym sit-comem na świecie z udziałem aktorów. Jedyny serial komediowy jaki ma więcej odcinków to animowani Simpsonowie.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
25-01-2016 20:15

Ale MN chyba chodziło o notoryczne powtarzanie, które i tak zapewnia wysoką oglądalność itd., a nie o ilość odcinków, więc może jednak gdzieś tam za granicą też mają jakiś inny serial, który sobie uwielbiają icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-01-2016 18:53

Jolasia i Waldek po sezonie przerwy wracają do serialu icon_wink.
Udostępnij ten temat