''Świat według Kiepskich''''Świat według Kiepskich''''Świat według Kiepskich''''Świat według Kiepskich''

''Świat według Kiepskich''

Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-02-2016 19:19

K4016td napisał(a):

Znowu pączki? A gdzie Mocny Full ja się pytam, gdzie Kiepy czy Dobra Wódka... Ech...

Ferdek nadal pije, palli. To wszystko jest w odcinkach - nie zaprzeczycie - tylko nie jest tak mocno akcentowane jak kiedyś. Bo kiedyś na motywie alkoholu osadzano co drugi odcinek. Ale jak wspomniał Staszek, nie da się przez 500 odcinków jechać na jednym żarcie.
jestem zawsze
03-02-2016 21:06

Szkoda, że przestawił się na "tanie wino" icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-02-2016 19:20

Nie tylko icon_wink. A czy w początkowych odcinkach pił tylko piwo? Bo jakoś mam wrażenie, że nie icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
04-02-2016 19:25

MN napisał(a):

K4016td napisał(a):

Znowu pączki? A gdzie Mocny Full ja się pytam, gdzie Kiepy czy Dobra Wódka... Ech...

Ferdek nadal pije, palli. To wszystko jest w odcinkach - nie zaprzeczycie - tylko nie jest tak mocno akcentowane jak kiedyś. Bo kiedyś na motywie alkoholu osadzano co drugi odcinek. Ale jak wspomniał Staszek, nie da się przez 500 odcinków jechać na jednym żarcie.

Ale przez ponad 200 jakoś się dało i bawiło wciąż.
Awatar
bardzo ważna osoba
05-02-2016 20:35

Daniel Olbrychski w serialu.

Awatar
bywam tu czasem
05-02-2016 21:01

Z poprzedniego sezonu według mnie najlepszy odcinek to ten za zmienną pogodą. Bardzo dobry, często do niego wracam icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
06-02-2016 03:20

Bardziej mi się podobał, gdy to Ferdek miał moc zmieniania pogody w zależności od jego humoru.
Awatar
jestem zawsze
06-02-2016 21:10

Felippe napisał(a):

Daniel Olbrychski w serialu.

Olbrychski ma talent do rozśmieszania - najbardziej to widać w czytanych przez niego zbereźnych opowiadaniach icon_green
Udostępnij ten temat