''Świat według Kiepskich''''Świat według Kiepskich''''Świat według Kiepskich''''Świat według Kiepskich''

''Świat według Kiepskich''

Awatar
bardzo ważna osoba
19-04-2016 17:05

Ok Okił nie wróci. Ale nie wielu znosi aktualną koncepcje serialu. Prawie co odcinek te bezsensowne obiadki i upokarzanie waldka. Powinni przynajmniej wrócić do poprzednich cech waldka icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-04-2016 17:54

Waldek przestał być kluczową postacią już od momentu powrotu z Ameryki. Od tamtego czasu właściwie nic nie znaczy w tym serialu. I nic większego ta postać do serialu nie wnosi.
Awatar
bardzo ważna osoba
19-04-2016 18:36

Polsatus napisał(a):

Ok Okił nie wróci. Ale nie wielu znosi aktualną koncepcje serialu. Prawie co odcinek te bezsensowne obiadki i upokarzanie waldka. Powinni przynajmniej wrócić do poprzednich cech waldka icon_wink

On ma już ponad 40 lat na karku. Nie ma szans na to. Parę razy w jakichś scenach próbowano, ale to nie wychodziło.
Awatar
ekipa moderatorska
19-04-2016 18:46

Obecny sezon jest bardzo dobry, poza dwoma odcinkami. Wątek Waldusia musi być inny, bo w końcu to inny człowiek niż 15 lat temu. Poza tym obecnie jest tylko tłem dla Jolaśki.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-04-2016 18:38

W "Gazecie Olsztyńskiej" jest wywiad z Ryszardem Kotysem, serialowym Paździochem, w który zdradza on, że będzie kolejny sezon serialu.
Awatar
bardzo ważna osoba
26-04-2016 17:00

Mam nadzieje że w nowym sezonie będzie więcej odcinków "trzymających w napieciu" jak np. Odcinek w którym Halinie śnili się poprzedni lokatorzy poczym szukała "czulka" icon_green , czy np. Najazd kosmitów na Wrocław (odcinek miał swój klimat) i oczywiście więcej kreatywnych odzywek np (Helena do Mariana (to są kosmici, zdmuchną ci łeb nawet nie pierdniesz )) czy coś w tym stylu. Co o tym myślicie ? icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-05-2016 17:35

Obejrzałem ostatni odcinek wiosennego sezonu "Świata według Kiepskich" na IPLI. Nie będę za dużo zdradzał, żeby nie psuć innym zabawy, ale jest to odcinek z Danielem Olbrychskim.

Dość dziwny to odcinek, zupełnie oderwany od klimatu Kiepskich. Ale zawsze to coś innego.

Mnie w tym sezonie najbardziej podobały się odcinki: "Dziwadło" "100 jaj" i "Diabelski młyn".

Dziwny, może mało śmieszny, ale dający do myślenia był odcinek " La la la". Jednakże odcinki filozoficzne to też znak rozpoznawczy serialu. Intrygujący był też odcinek "Tadeusz Surowy", taki trochę schizowy icon_wink.

W tym sezonie trochę więcej było Marioli, za to Jolasia i Walduś byli na uboczu.
Awatar
bardzo ważna osoba
12-05-2016 17:56

Mariola dobra sztuka icon_cool
Udostępnij ten temat