''Świat według Kiepskich''''Świat według Kiepskich''''Świat według Kiepskich''''Świat według Kiepskich''

''Świat według Kiepskich''

Awatar
bardzo ważna osoba
08-03-2017 12:16

Tabele z TOP 25 z danego dnia pojawiły się u https://twitter.c... dopiero w niedziele, więc nic nie wiadomo o oglądalności ŚwK i innych programów z soboty.
Awatar
bardzo ważna osoba
14-03-2017 15:14

Jeśli wierząc plotkom, Ryszard Kotys odchodzi na dobre z serialu ze względu na zdrowie.
Awatar
bardzo ważna osoba
14-03-2017 15:15

Nowe odcinki ogląda 1,7 mln widzów.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
14-03-2017 16:09

Nie odchodzi z ŚWK http://film.onet....ady/wzj6qc
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-03-2017 16:11

Felippe napisał(a):

Nowe odcinki ogląda 1,7 mln widzów.

To jest średnia dwóch odcinków?
Awatar
bardzo ważna osoba
14-03-2017 16:37

Źle napisałem. Taki wynik miał drugi odcinek.
Awatar
bardzo ważna osoba
29-03-2017 04:55

Tak się zastanawiam, dlaczego Stasiek Kiepski (brat Ferdka) pojawił się osobiście w serialu tylko raz.

W psychiatryku przecież całe życia nie można go trzymać. I tak - wiem, że to jest sitcom, ale i w tym serialu pojawiały się odcinki, w których nawiązywano do poprzednich. Chyba że taki był zamysł, aby wątki dalszych rodzin bohaterów pokazywać tylko raz, jak np. rodzina Boczka, mamusia Paździocha. Ziomka nie liczę, bo to miał być chyba jakiś wypełniacz zamiast Waldka. Jednak wujek Władek z babami pojawiał się kilka razy, a o Staśku wspominano jedynie poprzez pocztę z USA. Chociaż z drugiej to i lepiej się teraz nie pojawi. Patrząc na to jaki syf zrobili z tak świetnego serialu, to taka postać też pewnie byłaby schrzaniona.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-03-2017 11:51

Przecież Waldek wyjechał właśnie do niego do USA, więc na pewno i Jolanta go zna, bo również mieszkała w Stanach Zjednoczonych i tam poznała Waldka icon_wink. Nie wiem czy chciałbyś taki wątek w serialu icon_wink. Bo Stasiek musiałby być powiązany właśnie z Waldkiem oraz Jolantą.
Udostępnij ten temat