Proszę bardzo filmy:
Filmy w Polsacie w grudniu 2011 roku:
Afera poniżej zera / Alosza / Amnezja / Asystentka doskonała / Bajzel na kółkach / Bez litości / Bezdroża / Bezsenność w Seattle / Biegając z nożyczkami / Brzdąc w opałach / Byt / Cobb / Cukiereczek / Czerwona planeta / D'Artagnan / Dracula, wampiry bez zębów / Dreamgirls / Dwa w jednym / Dzieciństwo Kermita / Eragon / Fałszywa dwunastka / Gojoe / Gorączka / Granice wytrzymałości / Gruby Albert / Hostel / Hrabia Monte Christo / Jak poślubić miliarderkę? / Jeszcze raz Pearl Harbor / Kariera Heidi Fleiss / Kevin sam w domu / Kevin sam w domu - po raz czwarty / Kevin sam w Nowym Jorku / Koszmar na przedmieściach / Królestwo niebieskie / Kruk: Zbawienie / Książę i ja / Kult / Kumple na zabój / Legenda o Bałwanku Mroziku / Legenda Zorro / Letnia przygoda / Ludzie, których znam / Majestic / Małpiszon / Między niebem a ziemią / Miś, który przespał święta / Młodzi, piękni i szaleni / Mój chłopak się żeni / Neil Young: Serce ze złota / Nic nie widziałem, nic nie słyszałem / Niecne uczynki / Nigdy nie umieraj sam / Nigdy więcej / Nikomu ani słowa / Orzeszek / Pani Doubtfire / Podniebni rycerze / Podróż do końca nocy / Powrót Bałwanka Mrozika / Pracująca dziewczyna / Przetrzymać tę miłość / Roboty / Rodzinny dom wariatów / Rozmowy nocą / Saga Wikingów / Samotne serca / Smocze wzgórze / Smocze wzgórze II Magiczna Kostka / Sypiając z wrogiem / Szybcy i martwi / Ślepa furia / Świąteczna gorączka / Święta na Division Street / Święty Mikołaj z 34 Ulicy / Te święta / Titanic / W krzywym zwierciadle witaj święty Mikołaju / Wakacje, wakacje i po wakacjach Franklinie / Wesołych świąt / X-Men 2 / Z Archiwum X / Zaginiony skarb / Zagubieni w raju / Zawód święty Mikołaj / Zemsta frajerów / Zemsta frajerów - następne pokolenie / Zemsta frajerów w raju / Zwariowany "Dziadek do orzechów" / Ĺšródło / Ĺťegnaj, kochanku .