To pierwsze, zresztą, dysk twardy ma taką przewagę nad nagrywarką w chmurze, że programy można przechowywać kiedy się chce, a nie tylko przez określony czas jakie usługa w chmurze narzuca.
Z okazji Dnia Dziecka Cyfrowy Polsat przygotował dla swoich najmłodszych widzów wspaniałą niespodziankę. W ramach „otwartego okna” udostępnił 7 kanałów dziecięcych, aż do końca czerwca. Klienci sieci Plus dodatkowe stacje znajdą w serwisie IPLA. Kolejną atrakcją dla abonentów platformy jest konkurs kreatywny z kanałem Nickelodeon, w którym co tydzień można wygrać atrakcyjne nagrody.
Strasznie mnie irytuje brak 4K w CP zbliżają się ME w piłce nożnej rusza TVP 4K gdzie można by było zobaczyć mecze w UHD a CP jak zwykle śpi technologicznie dobrze ze za niedługo kończy mi się umowa i nie zamierzam przedłużać umowy
Z okazji zbliżających się wielu ważnych wydarzeń sportowych Cyfrowy Polsat wprowadził nową promocję w usłudze telewizyjnej – „Kibicuj naszym”. Klienci zainteresowani telewizją satelitarną lub kablową IPTV mają możliwość skorzystania z dostępu do bogatej oferty kanałów sportowych w wygodnych pakietach, a na start otrzymają pełną ofertę programową za 0 zł nawet przez 2 miesiące oraz super prezent – piłkę Adidas do wybranych ofert. Jednocześnie ruszyła nowa kampania reklamowa, w której gościnnie występuje Jerzy Dudek, były bramkarz reprezentacji Polski.
Oficjalnie: Cyfrowy Polsat zmieni nazwę na Polsat Box. Koniec Ipli i CP GO.
Polsat Go będzie bezpłatnie oferować programy Polsatu, Polsat Box Go będzie platformą odpłatną oferującą w różnych pakietach treści (w tym ponad 100 stacji telewizyjnych) od Telewizji Polsat i nadawców zewnętrznych. https://www.wirtu...sat-i-ipla