Ja nie wiem ale kanał to porażka nic ze sobą nie gra nawet logo ekranowe Polsatu nie pasuje do loga CI, a jak znika to zostaje tylko logo Polsatu. Według mnie za szybko uruchomili ten kanał mogli jeszcze popracować!
Nad czym mieliby jeszcze popracować? Przecież ten kanał nadaje ponad półtora roku. Napis Polsat nie znika, bo można powiedzieć, że go dosłownie dokleili do ekranu. Może logo jeszcze w jakiś sposób poprawią, ale reszta, która według Ciebie nie gra w najbliższym czasie nie zmieni się.
mogli zrobić logo podobnie jak że jest na stałe, tak też powinno być jak nie chcą nie dadzą wszędzie tam gdzie pojawia się logo CI napisz
Polsat. i też lektora mogli nauczyć że jest Polsat Crime..., a jest tylko Crrime & Investigation Network. O popracowaniu o nim myślałem o władzach Polsatu.
Drogi kolego jeśli uznają, że jest taka potrzeba to możesz być pewny, że lektora nauczą. Co do całej oprawy graficznej to raczej jej nie zmienią, bo trzeba rozumieć, o co chodzi w całej tej współpracy.
Zgadzam się, że ktoś źle dokleja to logo . Przecież wystarczyłoby emitować całe logo Polsatu Crime i ładnie nakładać je na logo C&I. Nikt nie zorientowałby się, że tam coś ktoś dokleja . Zmiana zapowiedzi oczywiście jest możliwa, ale pamiętajmy, że je nagrano wcześniej, więc od razu ich nie zmienią. Lektor powinien mówić, np. "dziś o 20:00 w Polsat Crime lub Polsat CI". To jest do zrobienia, więc myślę, że się doczekamy .
Ale czy przypadkiem podstawowy C&I gdzieś w Polsce nie emituje, tak jak to miało miejsce z JimJam ( w C+ i CP, JimJam w "n" )? Jeśli tak to ta zmiana kwestii lektora nie ma sensu, a o ile się orientuję na nadal jingle są jak dla JimJamu.
Nie, w tym wypadku jest inaczej, bo od razu C&I został zastąpiony Polsatem Crime. Po prostu przekaz źródłowy został podmieniony na ten z logo Polsatu. C&I więc już w Polsce nie istnieje. Z Polsatem JimJam była inna sytuacja i chyba do dzisiaj niektóre kablówki mają przekaz zwykłego JimJama.