Czy chciałbyś, aby Cyfrowy Polsat zlikwidował usługę PPV pod nazwą VOD Domowa Wypożyczalnia FCzy chciałbyś, aby Cyfrowy Polsat zlikwidował usługę PPV pod nazwą VOD Domowa Wypożyczalnia FCzy chciałbyś, aby Cyfrowy Polsat zlikwidował usługę PPV pod nazwą VOD Domowa Wypożyczalnia FCzy chciałbyś, aby Cyfrowy Polsat zlikwidował usługę PPV pod nazwą VOD Domowa Wypożyczalnia F

Czy chciałbyś, aby Cyfrowy Polsat zlikwidował usługę PPV pod nazwą VOD Domowa Wypożyczalnia F

Czy chciałbyś, aby Cyfrowy Polsat zlikwidował usługę PPV pod nazwą VOD Domowa Wypożyczalnia Filmów?
Tak
61%
Nie
32%
Nie mam zdania
8%
Awatar
wkręcam się
10-02-2012 13:21

mam miesieczny dostep i stwierdzam za jest za duzo powtorek
jestem zawsze
22-02-2012 17:18

Tak niech przeniosa ja do Ipla . I tak tam oferuja wiecej filmów.Szkoda miejsca na transponderze , mogliby przenies czesc kanałow by polepszyc jakosc.
Awatar
przyjaciel strony
22-02-2012 17:46

Jestem na Tak. Wszystkie te filmy są dostępne bez przeszkód w internecie.
wkręcam się
22-05-2012 21:31

Jestem zdumiony !wszystkie głosy na tak? przeciez to wspaniała rzecz!Choć ceny mogłyby byc mniejsze..
Awatar
ważna osoba
22-05-2012 21:47

@rafawa, a co w tym takiego dziwnego?. Jakość filmów emitowanych na kanałach VOD (czy jak kto woli PPV), jest dosyć słaba. Brak filmów w HD, brak możliwości załączenia napisów, czy oglądania w oryginalnej ścieżce. Jedyny plus tej usługi, że jest dostępna na wszystkich dekoderach. I na tym właściwie jest koniec.
bardzo ważna osoba
09-06-2012 11:18

Zdecydowanie tak
Udostępnij ten temat