Czy chciałbyś, aby Cyfrowy Polsat zlikwidował usługę PPV pod nazwą VOD Domowa Wypożyczalnia FCzy chciałbyś, aby Cyfrowy Polsat zlikwidował usługę PPV pod nazwą VOD Domowa Wypożyczalnia FCzy chciałbyś, aby Cyfrowy Polsat zlikwidował usługę PPV pod nazwą VOD Domowa Wypożyczalnia FCzy chciałbyś, aby Cyfrowy Polsat zlikwidował usługę PPV pod nazwą VOD Domowa Wypożyczalnia F

Czy chciałbyś, aby Cyfrowy Polsat zlikwidował usługę PPV pod nazwą VOD Domowa Wypożyczalnia F

Czy chciałbyś, aby Cyfrowy Polsat zlikwidował usługę PPV pod nazwą VOD Domowa Wypożyczalnia Filmów?
Tak
61%
Nie
32%
Nie mam zdania
8%
jestem zawsze
06-02-2012 13:54

Chciałbym zapytać Was czy chcielibyście likwidacji usługi PPV oferowanej przez Cyfrowy Polsat pod nazwą VOD Domowa Wypożyczalnia Filmowa?

Oczywiście ja jestem za likwidacją tej usługi. Moim zdaniem filmy dostępne poprzez tę usługę nie są najnowsze, a za to stosunkowo drogie. Nie wspominając już o tym, że część filmów dostępna w tej usłudze odpłatnie, często w tym samym czasie emitowana jest na Polsacie czy innej ogólnodostępnej stacji. Do tego usługa ta jest niezbyt wygodna. Nie jest to usługa na życzenie, jak na to wskazuje pierwszy człon nazwy - VOD i nie możemy oglądać wybranego filmu w czasie, który nam pasuje, a musimy czekać na konkretny czas narzucony nam przez usługodawcę.
Chciałbym, aby VOD Domowa Wypożyczalnia Filmowa została zlikwidowana, a transponder, który obecnie zajmuje został przeznaczony na poszerzenie liczby kanałów bądź poprawę jakości kanałów będących już w ofercie Cyfrowego Polsatu.

Proszę o Wasze głosy o raz krótką wypowiedź uzasadniającą wybór.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
06-02-2012 13:57

Zdecydowanie tak. Również chciałbym aby uwolnili ten transponder z PPV.
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
06-02-2012 14:06

Też jestem na tak. Zgadzam się z tym, że tam praktycznie są takie filmy które można zobaczyć za darmo na innych kanałach.
Awatar
ważna osoba
06-02-2012 15:00

Jestem na tak. Chciałbym, aby 1cpn1 stworzył takie VOD, jak ma N czy Cyfra+. Tym bardziej, że 1cpn1 ma w swojej ofercie dostępne dekodery PVR HD i PVR HD Ready. Poza tym dzięki prawdziwemu VOD można by oglądać także filmy w HD, co nie jest możliwe przy obecnej usłudze. No i cała usługa VOD nie zajmowałaby wówczas całego transpordera, jak ma to miejsce obecnie.
Awatar
bywam tu czasem
06-02-2012 15:33

Ja w ogóle jestem przeciw PPV w Polsce,bynajmniej jeśli chodzi o sport.Mam wszystkie platformy cyfrowe i płace za abonament po to aby mieć wszystkie kanały sportowe.Jak będę chciał iść na mecz czy na galę boksu to pójdę i zaplacę za bilet,a nie,że za to co kiedyś była za darmo na TVP1 będę placił 4 dychy..Jeszcze troche to mundial,czy Euro będą za 500 do wykupienia w PPV.
Awatar
bardzo ważna osoba
09-02-2012 20:18

ja też jestem na tak, szkoda marnować cały transponder na tą beznadziejną usługę, jak mam ochotę obejrzeć jakiś film to włączam na HBO, tam przynajmniej lecą nowości.
Awatar
jestem zawsze
10-02-2012 12:10

Także jestem za - w zamian mogliby wzmocnić Polsat Film (m.in likwidując stamtąd powtórki i powiększyć czas nadawania) oraz skrócić wzorem całą wypożyczalnie do jednego kanału.
Awatar
ważna osoba
10-02-2012 12:59

@Poland HD, Ty i te Twoje cudowne pomysły icon_confused. Człowieku, Ty się chyba nigdy nie zmienisz z tymi swoimi "cudownymi radami". Dla mnie Polsat Film to taki kanał śmieć. Temu kanałowi dużo brakuje do chciażby takiego kanału jak Ale Kino+, który prezentuje dużo wyższy poziom.
Udostępnij ten temat