RadioRadioRadioRadio

Radio

Jakiego radia na codzień słuchasz?
RMF - Fm
34%
Zet
13%
Lokalnego
13%
Maryja
0%
RMF Maxxx
8%
Jedynki
0%
Dwójki
0%
Trójki
3%
Czwórki
0%
PIN
5%
Tok -Fm
0%
Innego
24%
Awatar
bardzo ważna osoba
21-02-2012 14:58

Ja zawsze słucham Eske Rock, a w szczególności "Poranny WF" icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
21-02-2012 15:02

Widzę, że tylko ja na razie kliknąłem Trójkę. Interesuje mnie szeroko pojęta alternatywa.
Czwórki oczywiście także dużo jest u mnie w głośnikach.

Uciekam od komercji i popu.
Awatar
bardzo ważna osoba
21-02-2012 15:18

A ja za radio publiczne obetnę sobie rękę. Gardzę Zetką, Eską (Nawet Rock) i tym podobnymi - za dużo reklam i prawie w ogóle nie ma (podkreślam: dla mnie) dobrej muzyki.
Akceptuję jeszcze TOK-FM, ale to jest inna liga.
Awatar
bardzo ważna osoba
21-02-2012 15:30

@Opium ja w radiu lubię sobie posłuchać dobrą, nową muzyke, a w szczególności rock, bo to jest dla mnie najlepszy gatunek. Niestety w Polskim Radiu The Killers, Muse czy MCR wcale bądz rzadko kiedy można usłyszeć
Awatar
bardzo ważna osoba
21-02-2012 15:37

Oczywiście, że jest dobra i polska, ale żadne komercyjne dziwadło tego nie puści. No! Chyba, że po nocach. Przykro mi. : (
No, ale nie ważne. To tylko moje zdanie i spostrzeżenia. Ucinam się. ; )
Awatar
bardzo ważna osoba
21-02-2012 15:40

@liverpool802 ja znam jedną osobę która słucha PR 1, jest nią moja sąsiadka która ma... 86 lat icon_smile
piszę coraz więcej
21-02-2012 19:52

Założyłem ten temat lecz muszę stwierdzić że jest błędnie założony i źle sformułowany.
Mianowicie jeśli chodzi o słuchanie radia to można wielu z Was wykluczyć o posiadanie wiedzy na temat radia w Polsce.
A może ktoś dojdzie do tego i znajdzie odpowiedź na temat ile jest rozgłośni radiowych w Polsce. Podpowiem że można naliczyć na palcach u obu rąk.
Lecz do powyższych odpowiedzi to jestem tylko przychylny do jednego użytkownika. wink
jestem zawsze
21-02-2012 19:59

Należało napisać, że ankieta jest skierowana do ekspertów od radia. icon_wink
Ktoś, kto słucha radia, czy czego tam według Ciebie, przecież nie musi znać się na temacie radia w Polsce. icon_wink
Udostępnij ten temat