Propozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktora

Propozycje ankiet dla redaktora

Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
13-10-2012 16:20

Czy zakup praw do meczów Reprezentacji Polski w piłce nożnej przez Polsat Sport, to dobry pomysł ?

Tak
Nie
Trudno powiedzieć
Awatar
przyjaciel strony
14-10-2012 19:00

Jak oceniasz poziom dziennikarzy Polsatu?
-Dobrze
-Ĺšle
-Nie mam zdania
Awatar
redaktor tvpolsat.info
15-10-2012 12:20

Dzięki za propozycje, najnowsza ankieta będzie zaproponowana przez użytkownika @Liverpool802 ! icon_smile

Obecna ankieta potrwa do poniedziałku 22 października do ok. południa icon_smile

Już od teraz zapraszam do wpisywania swoich nowych propozycji na przyszłą ankietę ! icon_smile
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
16-10-2012 18:27

Czy jesteś zadowolony z uzyskania przez Polsat Sport praw do transmisji meczów polskiej reprezentacji w piłce nożnej?

- Tak
- Nie
- Nie mam zdania
Awatar
ważna osoba
20-10-2012 17:59

Czy uważasz pokazanie filmu Kevin sam w domu 24 listopada bieżącego roku to dobry pomysł ?

Tak

Nie

Nie mam zdania/nie oglądam.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
22-10-2012 16:32

Dzięki za propozycje, najnowsza ankieta będzie zaproponowana przez użytkownika @Liverpool802 ! icon_smile

Obecna ankieta potrwa do poniedziałku 29 października do ok. południa icon_smile

Już od teraz zapraszam do wpisywania swoich nowych propozycji na przyszłą ankietę ! icon_smile
Awatar
przyjaciel strony
22-10-2012 20:39

Czy dobrym pomysłem jest pokazanie Kevina przed świętami?
[ulist=circle]Tak[/ulist]
[ulist=circle]Nie[/ulist]
[ulist=circle]Nie mam zdania[/ulist]
Awatar
piszę coraz więcej
25-10-2012 10:40

Czy CP powinien wprowadzić, jako pierwszy w Polsce, ofertę "a la carte"* w systemie Prepaid?
-Tak
-Nie
-Nie wiem

Po połączeniu Cyfry+ i n, nasyceniu rynku trudno będzie wymyślić coś nowego a coś takiego jak "a la carte" jest pożądane, przynajmniej przez wielu internautów. To szansa dla ambitnych kanałów które pomimo małej widowni mogłyby coś tam zarobić.

* "a la carte" możliwość opłacania pojedynczych kanałów a nie całych, narzuconych pakietów kanałów.
Udostępnij ten temat