Propozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktora

Propozycje ankiet dla redaktora

Awatar
ekipa moderatorska
31-12-2012 12:19

Moja propozycja ankiety. Czy Cyfrowy Polsat powinien umożliwić nagrywanie programów na dowolnych dyskach USB, podłączonych do dekoderów HD 2000,3000,5000 i 6000 ?
Awatar
bardzo ważna osoba
31-12-2012 13:02

Odys dodałbym jeszcze pendrive icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
31-12-2012 13:16

Z pendrive mogą być problemy wydajnościowe. Niskiej jakości pamięci są zbyt wolne do zapisu dwóch kanałów HD jednocześnie.Ponadto dekodery mają na stałe uruchomiony timeshift, niezbędna jest zarezerwowana przestrzeń dla tego zapisu. Pamięci nie spełniają powyższych warunków wydajnościowych i pojemnościowy, nie mogą być stosowane.
Koniec off'a.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
07-01-2013 12:34

Dzięki za propozycje, najnowsza ankieta będzie dotyczyła kanału Polsat Sport News icon_smile

Obecna ankieta potrwa do poniedziałku 14 stycznia icon_smile

Już od teraz zapraszam do wpisywania swoich nowych propozycji na przyszłą ankietę ! icon_smile
Awatar
redaktor tvpolsat.info
14-01-2013 16:35

Oj nie dostałem żadnej propozycji niedobrze, niedobrze icon_cry Najnowsza ankieta będzie dotyczyła TV MOBILNEJ Cyfrowego Polsatu icon_smile

Obecna ankieta potrwa do poniedziałku 21 stycznia icon_smile

Już od teraz zapraszam do wpisywania swoich nowych propozycji na przyszłą ankietę ! icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
14-01-2013 20:35

Czy Polsat powinien uruchomić własny kanał Erotyczny ?
TAK
NIE
NIE MAM ZDANIA
Awatar
redaktor tvpolsat.info
21-01-2013 16:30

Dzięki za propozycje, najnowsza ankieta będzie zaproponowana przez Liverpoola802 icon_smile

Obecna ankieta potrwa do poniedziałku 28 stycznia icon_smile

Już teraz zapraszam wszystkich do wpisywania nowych propozycji ankiet na przyszły tydzień ! icon_smile
bardzo ważna osoba
21-01-2013 18:15

Jak oceniasz dwa miesiące istnienia kanału Polsat Food?

Dobrze
Ĺšle
Nie mam zdania
Udostępnij ten temat