Propozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktora

Propozycje ankiet dla redaktora

Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-04-2013 18:34

Bardzo dziękuję za propozycję, być może pojawi się za tydzień, a w tym tygodniu pytamy o bardzo ważną sprawę:

Czy Cyfrowy Polsat straci na tym, że dołączył TVP Rozrywka, darmowy kanał z DVB-T, do wysokiego pakietu?

Tak
Nie
Trudno powiedzieć

PS Dzisiaj trochę pozwoliłem sobie porządzić w zastępstwie za redaktora icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
16-04-2013 23:26

Czy uważasz że TVP Rozrywka to poważny konkurent dla ATM Rozrywka ?

TAK
NIE
NIE MAM ZDANIA
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-04-2013 18:33

Jako, że ankieta nam się zdezaktualizowała, bo Cyfrowy Polsat udostępnił TVP Rozrywka wszystkim, to musiałem zmienić ankietę icon_smile.

Aktualne pytanie:
Czy decyzja o wznowieniu produkcji "Hotelu 52" jest według Ciebie słuszna?
Awatar
redaktor tvpolsat.info
23-04-2013 17:07

Dzięki za propozycje, najnowsza ankieta będzie dotyczyła "Tylko muzyka. Must be the music" icon_smile

Obecna ankieta potrwa do poniedziałku 29 kwietnia br. icon_smile

Już teraz zapraszam wszystkich do wpisywania kolejnych, nowych propozycji ankiet na przyszły tydzień !
bardzo ważna osoba
23-04-2013 18:58

Jak oceniasz decyzję o zakończeniu Emisji Studia Weekend i Na Krawędzi ?
Dobrze
Ĺšle
Nie mam zdania
Awatar
bardzo ważna osoba
23-04-2013 19:18

"Studio Weekend" i "Na krawędzi" moim zdaniem nie powinno być zestawiane razem.
bardzo ważna osoba
23-04-2013 19:33

KM Tak jakoś się złożyło że Oba te projekty w niedługim czasie decyzją Polsatu zostaną zdjęte z ramówki i tak odpowiednio mi się skojarzyło icon_smile Oczywiście jeżeli ta Ankieta zostanie wybrana jako kolejna to Redaktor Może zmodyfikować nazwę np usuwając "Na krawędzi" lub Studio Weekend icon_smile
Awatar
ważna osoba
23-04-2013 21:54

Jak oceniasz nową oprawę TV4:

Dobrze
źle
Nie mam zadania.
Udostępnij ten temat