Propozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktora

Propozycje ankiet dla redaktora

Awatar
redaktor tvpolsat.info
18-06-2013 16:48

Dzięki za propozycje, najnowsza ankieta będzie dotyczyła ewentualnej strony internetowej Polsat News icon_smile

Obecna ankieta potrwa do poniedziałku 24 czerwca br. icon_smile

Już teraz zapraszam wszystkich do wpisywania kolejnych, nowych propozycji ankiet na przyszły tydzień ! icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-06-2013 19:12

Jak oceniasz nowy pakiet iplaNetTV wprowadzony przez iplę?

Dobrze
Średnio
Ĺšle
Nie mam zdania
Awatar
redaktor tvpolsat.info
24-06-2013 16:49

Dzięki za propozycje, najnowsza ankieta będzie dotyczyła rezerwowego centrum satelitarnego CP icon_smile

Obecna ankieta potrwa do poniedziałku 1 lipca br. icon_smile

Już teraz zapraszam wszystkich do wpisywania kolejnych, nowych propozycji ankiet na przyszły tydzień ! icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
26-06-2013 08:25

Czy Cyfrowy Polsat Technology Powinien Rozpocząć Własną Produkcje Modemów LTE ?

TAK

NIE

NIE MAM ZDANIA
bardzo ważna osoba
26-06-2013 15:27

Czy chciałbyś aby powstała II edycja "Ekipy na swoim" ?
Tak
Nie
Nie mam zdania
Awatar
redaktor tvpolsat.info
01-07-2013 16:40

Dzięki za propozycje, najnowsza ankieta będzie zaproponowana przez DamianaCP ! icon_smile

Obecna ankieta potrwa do poniedziałku 7 lipca br. icon_smile

Awatar
piszę coraz więcej
02-07-2013 14:32

Czy brak emisji filmu "Kac Wawa" przez Polsat jest dobrym pomysłem?
- Tak
- Nie
- Nie mam zdania
Awatar
redaktor tvpolsat.info
05-07-2013 16:59

Krótkie wyjaśnienie: Ze względu na mój przypadkowy błąd i usunięcie aktualnej ankiety, która była od 1 lipca (Czy Cyfrowy Polsat Technology powinien rozpocząć własną produkcje modemów LTE?), informuję, że wrócimy do niej od najbliższego poniedziałku 8 lipca (głosy będą zbierane od nowa). Za powstałe niedogodności przepraszam.
Udostępnij ten temat