Propozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktora

Propozycje ankiet dla redaktora

Awatar
redaktor tvpolsat.info
07-10-2013 19:11

Najnowsza ankieta dotyczy łyżwiarstwa szybkiego i short track'u na kanałach sportowych Polsatu icon_smile

Obecna ankieta potrwa do poniedziałku 14 października br.

Już teraz zapraszam wszystkich do wpisywania kolejnych, nowych propozycji ankiet na przyszły tydzień ! icon_smile
Awatar
redaktor tvpolsat.info
21-10-2013 19:41

INFORMACJA: Kochani, zdaję sobie sprawę, że nie ma zbytnio czasu na wymyślanie następnych ankiet, bo przecież każdy z nas ma obowiązki a to małe, a to duże i czasami zajmują nam sporo czasu w życiu właśnie te inne ważne i ważniejsze sprawy. W związku z tym postanawiam, że wątek będzie cały czas otwarty do Waszej dyspozycji i w każdej wolnej chwili możecie proponować, sugerować, podpowiadać następne ankiety, co tylko chcecie. Można także za jednym zamachem wpisać kilka pomysłów, a co, jak szaleć to szaleć.

Zapraszam icon_smile

PS. Obowiązku nie ma icon_wink
Awatar
przyjaciel strony
26-10-2013 21:25

Czy zniknięcie z Polsatu "Czyjej winy" jest dobrym pomysłem?

Tak
Nie
Trudno powiedzieć
bardzo ważna osoba
26-10-2013 22:12

Czy chciałbyś aby powstała II edycja Top Chefa ?
Tak
Nie
Nie mam zdania
bardzo ważna osoba
04-11-2013 12:32

Czy chcesz, aby powrócił magazyn "TBDNŚ"? Tym razem do Polsatu Biznes?

Tak
Nie
Nie mam zdania
bardzo ważna osoba
04-11-2013 13:46

Czy twoim zdaniem Polsat powinien dalej pokazywać wyścigi F1 ?
Tak
Nie
Nie mam zdania
Awatar
redaktor tvpolsat.info
04-11-2013 19:19

Przez najbliższe tygodnie będziemy wybierać zwycięzców w poszczególnych kategoriach w II edycji plebiscytu tvpolsat.info Złote Piloty także w najbliższym czasie "normalnych" ankiet nie będzie.

Przepraszamy za ewentualne niedogodności icon_smile
Awatar
redaktor tvpolsat.info
30-12-2013 19:27

Od najbliższego poniedziałku 6 stycznia wracamy do zwykłych ankiet przeprowadzonych co tydzień, już teraz zapraszam wszystkich do sugerowania, proponowania ankiet na przyszły tydzień icon_smile

Dodam, że śmiało możecie wpisywać od 1 do 3 propozycji ankiet. Liczę na Was icon_smile
Udostępnij ten temat