Propozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktoraPropozycje ankiet dla redaktora

Propozycje ankiet dla redaktora

Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-07-2012 20:09

pacula1992 napisał(a):

Czy tv polsat.info jest wasza ulubioną strona o mediach tak
nie
nie mam zdania

tvpolsat.info jak już coś icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
29-07-2012 20:34

Czy chciałbyś zeby dwa nowe kanały od Kino Polska - DocuBox i FashionBox oprócz Ipli zawitały także do Cyfrowego Polsatu ?

TAK
NIE
NIE MAM ZDANIA
Awatar
redaktor tvpolsat.info
30-07-2012 12:14

Dzięki za propozycje, najnowsza ankieta będzie zaproponowana przez użytkownika @crislondyn2012 ! icon_smile

Obecna ankieta potrwa do poniedziałku 6 sierpnia do ok. południa icon_smile

Już od teraz zapraszam do wpisywania swoich nowych propozycji na przyszłą ankietę ! icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
01-08-2012 18:48

Jak wiemy 1cpn1 chwali się swoją mobilnością.. Jednak ich Program TV oraz e-codziennik nie są dostępne na urządzenia mobilne. Więc proponuję pytanie do ankiety:
Czy 1cpn1 powinien udostępnić e-codziennik oraz PROGRAM TV na urządzenia mobilne??
Awatar
przyjaciel strony
02-08-2012 09:55

Jak ci się podoba nowa oprawa graficzna ATM Rozrywki?

[ulist=disc]Całkiem fajna[/ulist][ulist=disc]Nie podoba mi się[/ulist][ulist=disc]Nie mam zdania[/ulist]
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-08-2012 16:32

Liverpool802 napisał(a):

Jak Oceniasz Program Sopot TOP of the TOP Festival, organizowany przez Polsat i miasto Sopot.?
Dobrze
Ĺšle
Nie mam Zdania

Ale przecież obecnie jest dokładnie taka ankieta icon_smile.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-08-2012 17:29

Nie będziemy usuwać, nic się nie stało icon_smile.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
06-08-2012 11:59

Dzięki za propozycje, najnowsza ankieta będzie zaproponowana przez użytkownika @Liverpool802 ! icon_smile

Obecna ankieta potrwa do poniedziałku 13 sierpnia do ok. południa icon_smile

Już od teraz zapraszam do wpisywania swoich nowych propozycji na przyszłą ankietę ! icon_smile
Udostępnij ten temat