Ulubieni prezenterzy "Nowego dnia"Ulubieni prezenterzy "Nowego dnia"Ulubieni prezenterzy "Nowego dnia"Ulubieni prezenterzy "Nowego dnia"

Ulubieni prezenterzy "Nowego dnia"

Kto najlepiej prowadzi "Nowy dzień z Polsat News"?
Marek Kacprzak
29%
Ewelina Kopic
50%
Mariusz Abramowicz
21%
Katarzyna Zdanowicz
0%
rozkręcam się
26-07-2010 15:52

Zachęcam do udziału w ankiecie. icon_wink
Ujawnienie swoich preferencji absolutnie nie jest konieczne.
Edytowane przez Kama dnia 26-07-2010 15:54
Awatar
bardzo ważna osoba
26-07-2010 16:32

Cóż, z tego co widzę w ankiecie, nie umieściłaś R. Bernatowicza i V. Madej. W każdym razie, dla mnie idealnie sprawdza się duet Kacprzak - Zdanowicz, czy też Kacprzak - Madej.

Jeśli chodzi o ankietę, mój wybór był prosty - Marek Kacprzak. Uważam go za "symbol" "Nowego Dnia z Polsat News" i tak już pewnie pozostanie. ; )
bywam tu czasem
26-07-2010 16:54

A ja jestem zarówno za panem Markiem. Lubię też panią Ewelinkę. A najbardziej śmieszy mnie to yyy... pana Marka icon_smile
rozkręcam się
26-07-2010 17:27

Cóż, z tego co widzę w ankiecie, nie umieściłaś R. Bernatowicza i V. Madej. W każdym razie, dla mnie idealnie sprawdza się duet Kacprzak - Zdanowicz, czy też Kacprzak - Madej.

Nie umieściłam Bernatowicza i Madej, bo oni są gospodarzami serwisów, a nie całego programu.
Edytowane przez Kama dnia 26-07-2010 17:28
Awatar
jestem zawsze
17-10-2010 15:07

A ja tam lubię wszystkim poza panem Abramowiczem a z panem Kacprzakiem udało mi się raz skontaktować. Z pań muszę stwierdzić że obydwie są dobre ale zaznaczyłem panią Kopic.
Udostępnij ten temat