Ankieta na temat weekendowego kanału PolsatuAnkieta na temat weekendowego kanału PolsatuAnkieta na temat weekendowego kanału PolsatuAnkieta na temat weekendowego kanału Polsatu

Ankieta na temat weekendowego kanału Polsatu

Czy w weekendy zamiast TV Biznes powinien nadawać inny kanał Polsatu?
Tak
55%
Nie
35%
Nie mam zdania
10%
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-06-2012 19:06

Mam dla Was ciekawą ankietę icon_smile.

W związku z tym, że w weekend TV Biznes i tak pokazuje praktycznie same powtórki, to czy nie lepiej byłoby, aby w weekendy na częstotliwości TV Biznes nadawał inny, nowy kanał Polsatu, np. rozrywkowy, muzyczny, dokumentalny, oczywiście taki, żeby go można było puszczać FTA, czyli na pewno nie sport. Tak może w sumie oglądalność poszybowałaby do góry, sprzedawano by więcej reklam, a ten kanał weekendowy ciągnąłby jakoś za sobą TV Biznes. Pamiętajmy, że TV Biznes ma spory zasięg - około 50% gospodarstw domowych.

A więc pytanie brzmi - czy w weekendy zamiast TV Biznes powinien nadawać inny kanał Polsatu?
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
17-06-2012 19:07

Jasne że tak icon_wink Ten kanał się marnuje w weekend icon_smile
Awatar
przyjaciel strony
18-06-2012 15:30

Niech tam nadaje Polsat 2+1 (Polsat 2 z godzinnym opóznieniem) co by nikomu nie umkneły ulubione seriale icon_smile .
A tak na powaźnie to może jakaś muzyka z lat 70, 80 i 90.
Awatar
bardzo ważna osoba
18-06-2012 15:43

To nie jest dobry pomysł icon_confused moim zdaniem każdy kanał powinien nadawać osobno icon_smile
Awatar
jestem zawsze
18-06-2012 15:49

Mógł by być to kanał muzyczny np. TV Biznes Music. Ĺťeby każdy wiedział że w dni powszechne jest zwykły TV Biznes
Udostępnij ten temat