Awatar
bardzo ważna osoba
26-02-2013 22:49

To już pewnie będzie zależeć od operatora (nie tylko w Polsce) czy w zamian za ESPN Classic i ESPN America dadzą inne kanały czy po prostu je wyłączą i tyle.
wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-02-2013 00:15

Cyfrowy Polsat wyłączy kanał, ale tylko w ostateczności. Jak będą mogli, to będą go sztucznie utrzymywać przy życiu, przykłady z przeszłości macie icon_wink.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
27-02-2013 00:27

MN, Ciekawe, czy w najbliższych dniach oznaczą ten kanał, jako kanał dostępny promocyjnie, jak to mają w zwyczaju w tego typu przypadkach icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-02-2013 00:29

Być może - a tak w ogóle niech go kupią - mają przecież tyle starych taśm sportowych icon_lol. Będzie co oglądać icon_wink.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
27-02-2013 00:32

Może zrobią kolejny kanał typu doklejanka - Polsat ESPN Classic icon_lol
Awatar
zwycięzca quizu
przyjaciel strony
27-02-2013 12:32

AG napisał(a):

Likwidacja kanału ESPN Classic to dla mnie dobra wiadomość - mnie nie interesują sportowe archiwalia - wolę kanał z transmisjami live icon_smile

Sądząc po oglądalności kanału ESPN Classic, to można odnieść wrażenie, że mało kto go w ogóle oglądał. Jednak ja jestem w tej grupie odbiorców, którzy oglądają ten kanał. Pewnie, że wole oglądać relację Live, ale lubię tez często po oglądać stare relacje, z MŚ zwłaszcza oficjalne filmy.

Jednak ten kanał niestety nie rozwija się już od dłuższego czasu, wałkowanie w kółko tego samego, niestety nie może być dobrym wyjściem. Dlatego jeśli ten kanał zniknie, pewnie nikt nie będzie tego żałował.
Awatar
bardzo ważna osoba
04-03-2013 17:06

FOX International Channels nabyło prawa do transmisji nowego serialu kryminalnego The Bridge. Jest to amerykańsko-meksykańska wersja serialu Most nad Sundem, który pochodzi ze Szwecji i Danii. Osobiście polecam, bo sam niedawno skończyłem oglądać cały pierwszy sezon. Planowana jest także produkcja brytyjsko-francuskiej wersji pt. The Tunnel.
wink
Awatar
bardzo ważna osoba
04-03-2013 20:44

R. Kirkman twórca ,,The Walking Dead" zajmuje się tworzeniem nowego serialu tym razem o egzorcyzmach. Serial w USA ma trafić do AMC, a na świecie do FOX-a.
Udostępnij ten temat