Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?

Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?

Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?
Tak
23%
Nie
77%
Awatar
przyjaciel strony
17-03-2013 10:19

Jak na początku pisałem, wszystko zależy od wszystko zależy od transmisji i kwoty, więc teraz moja odpowiedź brzmi NIE. Wiele osób już uważa, że ten pomysł jest beznadziejny. Poza tym to bardziej pasuje do pełnometrażowych filmów, niż do wydarzeń sportowych.
Awatar
piszę coraz więcej
17-03-2013 18:38

NIE. PPV zostanie znokautowane jak niektórzy zawodnicy KSW 22.
Chociaż zależy od ceny (mniejsza, Polsacie!) i popularności (o, jak Rysiek spod piątki kupił, to ja też icon_wink)
Awatar
przyjaciel strony
17-03-2013 18:51

MB napisał(a):

NIE. PPV zostanie znokautowane jak niektórzy zawodnicy KSW 22.
Chociaż zależy od ceny (mniejsza, Polsacie!) i popularności (o, jak Rysiek spod piątki kupił, to ja też icon_wink)

Cena i popularność przede wszystkim icon_wink Ale moim zdaniem lepiej oglądać galę, jakby była np. w VOD icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
17-03-2013 19:08

Ten temat trochę nieaktualny, bo PPV już sukces w Polsce odniosło. Czy to się niektórym podoba czy nie.
Awatar
przyjaciel strony
17-03-2013 19:17

No niby racja, ale jednak większość użytkowników 1npinfo się z tym nie zgadza.
Awatar
jestem zawsze
17-03-2013 19:21

Staszek napisał(a):

Ten temat trochę nieaktualny, bo PPV już sukces w Polsce odniosło. Czy to się niektórym podoba czy nie.

sam się do tego przysłużyłeś...
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-03-2013 19:23

Błagam, tylko bez ataków na zwolenników PPV - każdy przecież ma prawo do własnej opinii i robi co chce z własnymi pieniędzmi. Dyskusja tak, ale merytoryczna bez osobistych wycieczek.
Udostępnij ten temat