Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?

Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?

Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?
Tak
23%
Nie
77%
Awatar
ekipa moderatorska
15-08-2012 22:34

Zapraszam do udziału w ankiecie na temat PPV icon_wink
Awatar
przyjaciel strony
15-08-2012 22:41

Wszystko zależy od transmisji i kwoty którą za nią zarządają zażądają.
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
15-08-2012 22:42

Tak osiągnie. Polacy lubią płacić za takie transmisje icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
15-08-2012 22:54

Tunkol Jak na razie kwoty nie są małe i pewnie nie będą. Gala z udziałem Tomasza Adamka 40 zł, Starcie Tytanów 30 zł i teraz KSW 30 zł więc nie sądzę aby to odniosło w Polsce jakiś pożądany sukces. Gdyby wydarzenia sportowe typu boks czy KSW kosztowały 5 zł to może i ludzie chętniej byli by za to zapłacić ale nie 30 zł to już jest przesada.
Awatar
przyjaciel strony
15-08-2012 23:08

Krzysiek_46 Zgadzam sie z tobą ale 5zł to śmieszna kwota. icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
16-08-2012 00:07

Zagłosowałem na Tak, ale moim zdaniem powinna być jeszcze opcja Nie wiem

Myślę, że to wszystko zależy od transmisji i ceny, które będą warte usługi pay-per-view. Początki w Polsce nie były za ciekawe, ponieważ pierwsza taka transmisja kosztowała ok. 40 zł. Myślę, że więcej klientów i zainteresowania byłoby gdyby kosztowało to ok. 20 zł. Myślę, że polskiemu rynkowi trzeba po prostu czasu, aby całkowicie się do tego przyzwyczaić, tak jak jest w Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii i Irlandii, Francji, Hiszpanii, Niemczech czy we Włoszech
smile1wink
Awatar
przyjaciel strony
16-08-2012 08:37

Ja uważam, że raczej tak i jak już tu powiedziano, wszystko zależy od transmisji i kwoty icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
16-08-2012 10:52

Zgadza się zależy to od kwoty ale ja nie sądzę by kwota zeszła poniżej 30 zł za, np. KSW. @Tunkol Kwota 5 zł to może i śmieszna kwota ale za takie pieniądze to jeszcze ludzie są w stanie kupić galę i do tego mają i oglądalność i zarobek a już za 30 zł to mało kto się na to zdecyduje tym bardziej, że szału na KSW20 nie będzie. Można powiedzieć, że 20 zł za UFC to duża kwota a co dopiero za KSW, które lekko odstaje od UFC icon_wink
Udostępnij ten temat