Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?

Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?

Czy PPV osiągnie sukces w Polsce?
Tak
23%
Nie
77%
Awatar
ekipa moderatorska
19-08-2012 13:43

Czyżby wrześniowa walka Adamka była w Polsce w PPV? Informacja prasowa po angielsku zachęca do kupowania biletów na galę (będzie w USA jak zwykle) i jednocześnie informuje, że transmisja będzie w PPV w Polsce.

http://www.bokser.../index.jsp

Ja jestem umiarkowanym PPV. Najważniejsze gale, raz czy 2 razy do roku mogą być tak transmitowane. Ale kto kupi walkę Adamka ze średniakiem o 4 w nocy polskiego czasu?

P.S. Walka Kliczki z Wachem w grudniu też pewnie będzie w PPV. W końcu walka drugiego z braci z Adamkiem była wielkim sukcesem, a im zależy tylko na pieniądzach.
Awatar
jestem zawsze
19-08-2012 14:18

Ja osobiście zagłosowałem NIE
jestem zawsze
26-08-2012 22:45

Nieosiagnie bo ludzie zamiast placic znajda w internecie transmisje, badz tez niebeda zainteresowani placic za cos co ich nieinteresuje.
bardzo ważna osoba
29-01-2013 16:24

oczywiście że nie osiągnie sukcesu głosowałem na nieicon_smile
Awatar
przyjaciel strony
29-01-2013 18:04

Ja glosuję na NIE
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
29-01-2013 18:38

PPV - nie dla sportu . Ewentualnie dla filmu może być , ale uważam , że nie tylko Nie dla usługi PPV - ja uważam , że nie także należy się usłudze VOD , a to dlatego, że tej usługi nie można odbierać na sprzęcie bez dysku , a także przez tą usługę filmy na kanałach premium później są nadawane , bo jakby tej usługi nie było to nowości na np. HBO byłyby emitowane szybciej. icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
29-01-2013 19:09

Napewno Nie. w polsce jest duzo ludzi którzy mają 1700 zł wypłaty i całą rodzine na utrzymaniu za to. to gdzie taki człowiek zapłaci za głupią gale 40 zł
jestem zawsze
29-01-2013 20:33

DamianCP napisał(a):

Napewno Nie. w polsce jest duzo ludzi którzy mają 1700 zł wypłaty i całą rodzine na utrzymaniu za to. to gdzie taki człowiek zapłaci za głupią gale 40 zł

Popieram przedmówcę i takie samo mam zdanie. Szczerze przyznam że w moim gospodarstwie od roku czasu poprawił się nam budżet i do następnej wypłaty zostaje nam w portfelu dość dobra sumka lecz nie kwapił bym się na żadną zapłatę typu PPV, bez względu na to co miało by być tego transmisją. Czy to sport czy też koncert, takie dodatkowe dorabianie bogaczy mnie nie porywa.
Niebawem wymyślą coś takiego ja kasowniki w sklepach czy salonach typu 1cpn1 1plus1 , by wejść to będziesz musiał złotówkę czy nawet pięć złotych wrzucić.
Udostępnij ten temat