Cyfrowy Polsat to już nawet nie musi udawać zainteresowania nowymi kanałami na swojej platformie... to samo dotyczy przejścia na MPEG-4 od czerwca do września. Ja wiem ze jest jeszcze sporo czasu ale jakby nie było jeden miesiąc już minął i ile w tym oto miesiacu kanałów przeszło na MPEG-4?? ANI JEDEN - wcale mnie to nie dziwi
A jak czytam o starcie czegoś co startuje dwa lata i wystartować nie umie tj, Polsat Film 2, Polsat Sport Weekend czy o Polsacie 1 (World) który to miesiac temu już był tak blizutko a teraz znów jest tak daleko to smiac mi sie już chce jak to czytam
Podsumowując ta platforme naprawde nie rozumiem po co udawanie zainteresowania czymkolwiek jak go nie ma , skończyło sie dawno
BBC zmieniły nazwe, wszedł gniot Paramount Channel, klienci wybłagali a wręcz wymusili TVN-y w HD i to tyle na ten rok , teraz zostały same bajki juz ze niby coś sie jeszcze bedzie działo
Zobaczycie ze nie wejda w tym roku juz żadne nowe kanały , a przejście na MPEG4 zostanie w październiku przesunięte na przyszły rok
Pozdro dla tych którzy wierzą że bedzie inaczej