Tymczasem kolejną osobą której stanowczo podpadł jestem ja - otóż zachodzę do APSu by przejść na nową pakietyzacje a tu sprzedająca tam pani mówi mi że jest to możliwe przy 20 złotowej podwyżce ceny. Na dodatek nie da rady się pozbyć pakietu HBO HD który to chciałem zamienić na pakiet Film HD. I jak tu nie być wściekłym na ?
Co Ty wypisujesz Krzysztofie ? Podpisałeś umowę, a teraz chcesz ją zmieniać? Trzeba było przeczytać przed podpisaniem, a dokładniej Twoja mama powinna to zrobić.
No to Krzysiu będziesz musiał (a właściwie Twoja mama) zostać na starej umowie (starej pakietyzacji) bez nowych kanałów skoro nie chcecie dopłacić tych 20 zł. Zgadzam się z tym co napisał @MN. Trzeba było dokładnie przeczytać, zanim cokolwiek się podpisało. Teraz należy mieć pretensje tylko wyłącznie do siebie. Pocieszę Cię, że takich ludzi, którzy nie czytają, a podpisują jest trochę. Ważne, aby z tej lekcji wyciągnąć wnioski na przyszłość.
Tak naprawdę wina jest też po ich stronie bo nie chcieli mi dać pakietu Extra HD tylko wcisnęli mi HBO HD zasłaniając się że tamten pakiet jest tylko w multiroomie.