Stars.TVStars.TVStars.TVStars.TV
oficjalny przedstawiciel
11-04-2013 12:12

Spoko, będzie po całości icon_smile
Awatar
ważna osoba
11-04-2013 15:31

Ja jestem za tym, aby zegar był pokazywany podcza porannego pasma muzycznego, z aktualną godziną. Rano przed pracą odpalam Stars.TV, biorę prysznic, myję zęby, jem śniadanie, ubieram się. Muzyka serwowana przez Stars.TV towarzyszy mi. Czasami nie wiem, ile czasu mi pozostało do wyjścia na autobus. Wiem, że zegar stosują lub stosowały VIVA Germany podczas porannego pasma muzycznego VIVA Wecker. Uważam, że to dobra sprawa.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-04-2013 15:36

Dokładnie. Pod kropeczkami zegar tą samą czcionką co nazwa pasma nie będzie raczej wielkim "zawalaniem ekranu".
Awatar
bardzo ważna osoba
25-04-2013 17:55

Proszę Państwa, dzisiaj jest dzień dobry jak mało kiedy! Chociaż właściwie to był wczoraj. Z przyjemnością się pochwalimy, że w środę STARS.TV zanotowała jedną z najwyższych oglądalności w swojej krótkiej historii. AMR dobowy na poziomie 5.559, natomiast najchętniej oglądanym pasmem okazał się BEST DANCE który w każdej minucie śledziło ponad 23.000 widzów ( w tym czasie udało nam się nawet pokonać jeden z dwóch kanałów muzycznych obecnych w naziemnej telewizji cyfrowej ). DZIĘKUJEMY i prosimy o jeszcze icon_smile

wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-04-2013 19:20

Eskę TV zapewne wyprzedzili icon_wink.
Awatar
wkręcam się
25-04-2013 22:51

Nie wiadomo Kiedy CP wprowadzi Stars.TV w ofertę. W starych dekoderach można było sobie samemu szperać po całym satelicie. Co im szkodzi dodać kanał FTA do oferty, może im nie odpowiada formuła muzyczna stacji TV.
Awatar
bardzo ważna osoba
25-04-2013 23:31

Cyfrowy Polsat najwidoczniej nie umie się porozumieć z nadawcami poszczególnych polskich kanałów free-to-air, w tym właśnie STARS.TV czy konkurencyjnymi ESKA TV lub Polo TV.
wink
oficjalny przedstawiciel
25-04-2013 23:49

Ale co znaczy, że nie potrafi się porozumieć?
My pukamy, puk, puk. Dzień dobry, jesteśmy STARS.TV i marzymy o obecności na oficjalnej liście kanałów CP. Jesteśmy całkowicie za darmo, zero kosztów.
- polski, muzyczny i fta? Eeee niech każdy sam sobie wyszuka... icon_smile

p.s.
Tak, nasze BEST DANCE bije eskową gorącą 20 emitowaną w tym samym czasie icon_smile a zasięg trochę inny...
Udostępnij ten temat