Stars.TVStars.TVStars.TVStars.TV
Awatar
bardzo ważna osoba
02-06-2014 22:45

Ciekawe jak namiesza w wynikach MUZO.TV.
icon_smile
oficjalny przedstawiciel
02-06-2014 22:51

Bardzo! Dostaną świetne miejsce na liście więc nie wiem co musieliby zagrać żeby nie namieszać...
Awatar
ekipa moderatorska
02-06-2014 23:00

Ojejciu już tak nie narzekajcie. Jeżeli ktoś naprawdę lubi słuchać muzy to będzie przeglądał wszystkie kanały muzyczne a jak ma gdzieś kanały muzyczne to nawet nie będzie oglądał jak będzie taki kanał na pozycji nr1 icon_smile

A jeśli chcecie jakąś dobrą pozycję w 1cpn1 to porozmawiajcie z nimi aż do skutku, nękajcie ich bo wiadomo 1cpn1 jest ciężki w rozmowach, dlatego musicie z nimi gadać i gadać. Po prostu działajcie a nie marudzicie na forach icon_wink
oficjalny przedstawiciel
02-06-2014 23:09

Wojtek, naiwny jesteś czy jak? icon_smile Zasięg i pozycja na liście to podstawa. Prosty przykład, abonent CP może oglądać DPM i Power Tv. Jeden jest na miejscu 23 a drugiego nie ma na liście, trzeba sobie samemu wyszukać i nastawić. Ale najpierw trzeba w ogóle wiedzieć, że Power istnieje, nie trafisz na niego tak po prostu przeglądając kanały. Więc jak myślisz, który z tych kanałów ma większą oglądalność? icon_smile To samo tyczy się Starsa, na niektórych dekoderach trzeba przypadkiem trafić na 1001 a na innych generalnie trzeba przypadkiem sobie wyszukać.. więc śmiem twierdzić, że nie piszę tekstów jakoś specjalnie oderwanych od rzeczywistości icon_smile Tak po prostu jest. I dlatego także DPM nigdy nie wygra z POLO, bo jednak zawsze będzie miało mniejszy zasięg pomimo świetnego miejsca na liście CP. Ale widownia dvb-t to są ludzie którzy mają w tv mniej niż 30 kanałów, mają mniejszy wybór = łatwiej trafią na któryś z obecnych tam kanałów icon_smile

p.s.
gadamy od dwóch lat, nie tylko my - efekt widać icon_smile
I dla jasności, ja nie marudzę, ja jedynie mówię co i dlaczego icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
02-06-2014 23:33

A to zwracam honor.icon_smile A czy 1cpn1 coś w ogóle odpowiada na wasze prośby czy milczy tak jakby w ogóle nic do niego nie docierało?
Awatar
bardzo ważna osoba
03-06-2014 13:36

Z Facebooka STARS.TV

[center]
fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/10446271_652567801479211_190913239472339633_o.jpg
[/center]
oficjalny przedstawiciel
03-06-2014 14:03

Jednak ktoś nas kocha icon_smile Zmiana ważna, nc+ teraz generuje nam jakieś 60% wyniku oglądalności... mam nadzieję, że dzięki tej zmianie i pojawieniu się na sensownej pozycji w ramach muzycznego pakietu kilka nowych osób się dowie o naszym istnieniu icon_smile
Awatar
ważna osoba
03-06-2014 14:09

Jeszcze gdyby w CP udało się dostać na ich oficjalną listę pomiędzy inne stacje muzyczne, to byłby niewątpliwie sukces ;-)
Udostępnij ten temat