Stars.TVStars.TVStars.TVStars.TV
bardzo ważna osoba
10-12-2013 21:32

Co ja powiem to ten kanał to jeden z najlepszych kanałów z Polskich kanałów FTA Fajne nuty w sam raz dla mnie icon_smile
Awatar
redaktor tvpolsat.info
11-12-2013 12:09

Jak mogłem nie oglądać, oczywiście że oglądałem icon_wink Modern Talking to jest to przy czym jakakolwiek impreza nie może się odbyć bez tego zespołu icon_smile
oficjalny przedstawiciel
11-12-2013 18:19

W Power TV dość często gramy Modern Talking icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
11-12-2013 18:28

Ja tam częściej widziałem słabe disco polo, niż zagraniczne piosenki lub nawet polskie, ale z innych gatunków.
wink
Awatar
ekipa moderatorska
11-12-2013 18:38

Szeri szeri lejdi cały czas mam to w uszach.icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-12-2013 20:02

Jak wszyscy wiemy, negocjujecie, aby pojawić się w miejscu tego TESTU poniżej icon_wink. Zastanawia mnie jednak coś innego. Czy to rzeczywiście przełoży się jakoś na oglądalność, bo mam pewne wątpliwości. W rzeczywistości widzów może Wam przybędzie, ale czy w badaniu Nielsena będzie to widoczne? Tutaj mam wątpliwości, bo nie wydaje mi się, żeby ten ponad milion widzów w przypadku teoretycznego zasięgu MUX-a NTL-u był dobrze reprezentowany w panelu Nielsena. Ale oczywiście, gdybyście się pojawili w sumie na wszystkich tych planowanych MUX-ach lokalnych, w tym TV Odra, to pewnie to już by się mocno odbiło na oglądalności. Samo TVT i NTL może nie dać wielkich efektów. Choć ponoć TVT ma docierać do 3 mln widzów, jednak już po tym, co czytam na różnych forach, widać, że te zakładane zasięgi NTL-u i być możę też TVT, jakoś nie do końca się pokrywają z rzeczywistością.

tvpolsat.info/images/stars.jpg
oficjalny przedstawiciel
23-12-2013 13:26

Odpowiem tak, na terenie który pokryje mux TVT jest kilkadziesiąt! czujników Nielsena podpiętych jedynie do dvb-t. Więc oto Twoja odpowiedź. Wystarczy, że złapię na stałe 2-3 takie telemetry i już moja sytuacja kosmicznie się poprawia icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-12-2013 13:33

A to mnie uspokoiłeś, w takim wypadku to jest jak najbardziej uzasadniona inwestycja icon_smile.
Udostępnij ten temat