Stars.TVStars.TVStars.TVStars.TV
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-04-2014 16:04

Wyniki zacne, zwłaszcza zważywszy na to, że macie paskudne pozycjonowanie w Cyfrowym Polsacie lub jego brak - jak kto woli icon_wink.

Mnie to bardzo ciekawi, ilu widzów macie z DVB-T? Macie takie dane?
oficjalny przedstawiciel
01-04-2014 16:14

Około 20% ogólnego wyniku to ludzie z dvb-t. Nie jest źle, tym bardziej, że te muxy lokalne mają się jeszcze trochę rozbudować icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-04-2014 16:28

A to dobry wynik icon_smile. Nie wiem, jak w przypadku Rybnika, ale u mnie w regionie częstochowsko-radomszczańskim świadomość istnienia MUX-a lokalnego wśród mieszkańców jest dość duża icon_smile. Ludzi jednak interesuje, co tam się dzieje w regionie, a przy okazji mają też parę kanałów więcej, w tym STARS.TV.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
09-05-2014 15:50

Rekordowy kwiecień - STARS.TV czwartą stacją muzyczną w Polsce icon_wink
Kwiecień br. był najlepszym w historii stacji. Z udziałem w czasie oglądania 0,24% stacja zajęła czwartą pozycję wśród stacji muzycznych.

STARS.TV sukcesywnie buduje widownię. W drugim roku nadawania stacja zwiększyła trzykrotnie swoją widownię (wzrost o 243 proc.) i wyprzedziła m.in. ITV i TV Disco.

Częściowo wzrost oglądalności pochodzi z widowni naziemnej - od lutego b.r. stacja jest dostępna naziemnie w wybranych miastach, m.in. w Rybniku, Tomaszowie Mazowieckim i Częstochowie. W kwietniu b.r. widzowie lokalnych multipleksów stanowili 1/3 widowni stacji.
Ĺšródło [bcolor=#ffff99]icon_arrow atmedia.pl[/bcolor]

Wielkie brawa dla STARS.TV za tak świetne wyniki oglądalności icon_smile Oby tak dalej icon_wink
oficjalny przedstawiciel
09-05-2014 16:03

Teraz już spadnę miejsce niżej wszak Disco Polo Music mnie rozwala.. no ale jak się jakiś kanał da na pozycję 23 na liście cp to musi byc wynik icon_smile
oficjalny przedstawiciel
02-06-2014 21:10

OGLĄDALNOŚÄ† KANAŁÓW MUZYCZNYCH W MAJU (amr, grupa 4+, AGB Nielsen)

POLO TV 43.929
ESKA TV 36.129
DISCO POLO MUSIC 10.752
4FUN 9.772
STARS.TV 6.035
ITV 5.772
TV DISCO 4.843
KINO POLSKA MUZYKA 2.984
RBL.TV 2.320
VH1 POLSKA 2.206

Kolejny dobry dla nas miesiąc, ponownie wygrywamy w kategorii "najdłuższy czas oglądania", wyszło 36 minut i 27 sekund, drugie POLO ma 31 minut i 28 sekund icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-06-2014 21:28

Gratuluję icon_smile. Ale też gratuluję Polsatowi - Disco Polo Music świetny wynik. Choć chyba porównywanie Was z Disco Polo Music jest nie na miejscu icon_wink. Swoją drogą, wyniki Kino Polska Muzyka są słabe jak na ich zasięg.
oficjalny przedstawiciel
02-06-2014 21:46

KPM ma 42% zasięgu technicznego więc ten wynik jest katastrofalny. A co do DPM, muszę to powiedzieć... cokolwiek wystawisz na pozycję 23 na liście CP to zrobi wynik, idę o zakład icon_smile Ale oczywiście niczego im nie ujmuję, może faktycznie tak dobrze grają icon_smile
Udostępnij ten temat