Stars.TVStars.TVStars.TVStars.TV
Awatar
piszę coraz więcej
26-10-2012 19:29

To zabawne że firma która nadaje kanał nie wrzuca go na listę kanałów podczas gdy konkurencja zrobiła to bez wahania. Może CP ma w planach uruchomienie własnego kanału muzycznego? stąd te opory? Jeśli Stars TV uruchomiono z marszy to taka firma jak CP pewnie te mogłaby to zrobić.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
26-10-2012 20:40

@Dzii 1cpn1 nie nadaje tego kanału , bo to nie jest kanał Polsatu , tylko innej polskiej firmy. Co innego , że 1cpn1 nie dodał na razie tego kanału , ale uważam , że trzeba czekać - może w tej kwestii , coś się zmieni icon_smile icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-10-2012 20:46

Koledze zapewne chodziło o emisję satelitarną kanału, a nie o nadawanie sensu stricto icon_wink.
jestem zawsze
27-10-2012 10:41

Dzii napisał(a):
Może CP ma w planach uruchomienie własnego kanału muzycznego?

W to akurat to ja w najbliższych dwóch latach nie uwierzę. Naprodukowali się nad sportowymi to jeden musieli wykopać. Lepiej by było jak obstawili by się przy Stars TV. Kanał wspaniały.
A co do wcześniejszych wypowiedzi to mi też nie chciał zapisać listy wyszukanych kanałów na Sagemcom esi88. Później okazało się że jest pod nazwą TEST11 a na drugi dzień TEST3 pozycja 3022 na 1cpn1.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym rozwijaniu się icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
31-10-2012 10:57

@ STARSTV Kiedy dostaniecie koncesję RRTV - wiecie już ?
Awatar
stały bywalec
31-10-2012 11:01

@DONIU oni staraja sie o koncesję Czeska, lepiej jakby byli z dala od naszej idiotycznej koncesji
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
31-10-2012 11:17

zbyszko napisał(a):

@DONIU oni staraja sie o koncesję Czeska, lepiej jakby byli z dala od naszej idiotycznej koncesji
@ zbyszko RRTV to jest skrót Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji w Czechach icon_smile
Awatar
stały bywalec
31-10-2012 11:58

doniu napisał(a):

zbyszko napisał(a):

@ zbyszko RRTV to jest skrót Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji w Czechach icon_smile

to nalezaloby napisac bardziej precyzyjniej ze chodzi o czeska Rade a nie nasza.Co do kanału miodzio!!!!!Strzelili w 10-tke!
Udostępnij ten temat