Jak oceniasz kanał muzyczny Stars.tv?Jak oceniasz kanał muzyczny Stars.tv?Jak oceniasz kanał muzyczny Stars.tv?Jak oceniasz kanał muzyczny Stars.tv?

Jak oceniasz kanał muzyczny Stars.tv?

Jak oceniasz kanał muzyczny Stars.tv?
6
25%
5
21%
4
21%
3
13%
2
8%
1
13%
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-11-2012 20:19

Jak oceniasz niekodowany kanał muzyczny Stars.tv nadawany z satelity Eutelsat Hot Bird? Zapraszam do głosowania icon_smile
Awatar
ważna osoba
07-11-2012 22:58

Według mnie jest dobry program muzyczny i na pewno warty uwagi, lecz na razie za wcześnie ( dla mnie ) na jakąkolwiek ocenę.
Awatar
bywam tu czasem
08-11-2012 09:14

Nie na moje gusta :-)
Awatar
bardzo ważna osoba
08-11-2012 12:09

Kanał całkiem fajny - widać, że dysponują sporą ilością teledysków. Dla mnie na 6.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
08-11-2012 12:15

Kanał jest bardzo fajny - dałem mu bardzo dużą 6 grin
Awatar
rozkręcam się
08-11-2012 12:28

Jak dla mnie super kanał z moją ulubioną muzyką lat 80 i 90, i co najważniejsze nie ma na nim beznadziejnych filmów i reality show,tak jak na vivie i mtv.
Awatar
jestem zawsze
08-11-2012 17:22

Cyfrowy Polsat napisał(a):

Według mnie jest dobry program muzyczny i na pewno warty uwagi, lecz na razie za wcześnie ( dla mnie ) na jakąkolwiek ocenę.

Na ocenę nadejdzie czas po starcie. Zgodzę się z cytowanym komentarzem .
Awatar
stały bywalec
08-11-2012 18:08

A ja mimo ze kanał jest w trakcie testu daję max 6 gdyby była 7 ka to bym dał siódemkę.Powód?A raczej powody:
po 1-sze przedstawiana muzyka jest różna każdy znajdzie sobie coś dla siebie
zarówno z nurtu DISCO POP ROK BALADY po drugie kanał stara sie o Czeską koncesję co pozwoli uniknąć bzdurnych wymog Polskiej koncesji,po trzecie na Fan Stronie na FB widac ze zależy im na widzach i mozna sensownie i mądrze porozmawiać i widać że nie wypisuja tych samych regól odpowiedzi jak na Fan Page Cyfrowego Polsatu.Jednym słowem kanał wysmienity i napewno stwarza duza konkurencjię dla TV Disco.
Po za tym jakość Video jest owiele lepsza niżeli jakosć na TV DISCO bije ją o głowę pozatym czekam na normalną już nie testowa emisję STARS TV.
Udostępnij ten temat