@michaelpl-Jakiego dysku?Mam trzy i żaden nie jest nawet widoczny dla tunera.Menu ładne i tylko tyle.Mam nowy soft od wczoraj i jest BEZNADZIEJNY.Powyższe zdjęcia menu wykonałem JA,i pochodzą z innego forum.Oto moje uwagi jakie napisałem na innym forum TV SAT.
-Tuner zaczął wariować.Po naciśnieciu pilota jeden raz kanały skaczą po 10-15 do przodu i do tyłu.Po włączeniu menu sam się przełącza na kolejne opcje mimo że nie dotykam pilota!
-Przy prawidłowej instalacji Sat nagle przestaje widzieć sygnał z anteny.Raz sygnał jest bardzo dobry a nagle zanika zupełnie.Paski sygnału lecą do ZERA.
-Kanały HD nie działają!Jest dzwięk ale obrazu albo nie ma albo mrozi się jak głupi.Nie da się tego oglądać.Instalacja antenowa jest OK,mam też Samsunga HD i on działa bez zarzutu.
-Te "kulki" mnie nie denerwują,nawet mi się podobają ale... zdarza się tak że po prostu nagle przestają sie pojawiać przy przełączaniu kanałów.10 minut pózniej są znowu!
-Na moim telewizorze LCD Philips co jakiś czas zanika głos.Pomaga wyłaczenie i ponowne włączenie TV.
-Menu jest nawet ładne ale jak już zmienili grafikę na HD to czemu zapomnieli o dostosowaniu do tego standardu planszy RADIO,wygląda FATALNIE,same pixele !!! ????
-Aktualizacja pobrała się automatycznie bez mojej wiedzy i mojego udziału.
-Ĺťaden z moich dysków nie jest widoczny dla tunera.
-Po włączeniu tunera wyskakuje komunikat:"Uwierzytelnienie HDCP przy próbie połączenia HDMI nie powiodło się"-czy tak podobnie,komunikat pojawia się bardzo szybko i znika.
-Po wyłączeniu tunera na ekranie telewizora pozostaje obraz,coś takiego jak stop klatka.
Na forach są już informacje że wiele kanałów nie działa.